Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Bogdzia 21:23, 09 cze 2016

Piekne róze Kasiu , cudnie kwitną.
Aneta1309 21:30, 09 cze 2016

Na róże znowu się gapię i tak myślę,że może u mnie ekran z cisa z tyłu miskanty może ML a przed nimi szpalerek białych róż.....o tak się rozmarzyłam

Powojnika szkoda może się jeszcze pobierze biedaczek albo przynajmniej odbije.
Kasiu Umbry dla Ciebie wrzuciłam zerknij proszę czy poszerzyć tą rabatę i buksy przesunąć do przodu. Przed buksami były Amazony ale wymarzły zresztą na tej rabacie poza buksami prawie wszystko wymarzło.
Joku 22:46, 09 cze 2016

Nie spisuj powojnika na straty. Nie znam się na chorobach powojników, ale bywało że u mnie marniały a o pewnym czasie znowu pojawiały się pędy. Alinka podlewała swoje roztworem nadmanganianu potasu (nie znam stężenia). Można kupić w aptece.

Kacha123 23:07, 09 cze 2016

No, Ty ta masz dopiero piękne róże! Dawno nie byłam u Ciebie, a tu takie śliczności. Pozdrawiam
jolanka 23:07, 09 cze 2016

Ale zdjęcia Superaśne

Powojniki rzeczywiście podlewaj roztworem nadmanganianu potasu. Albo wetknij w ziemie w pobliżu korzeni Z tego co wiem, to robi sie to 2 razy w roku, wiosną i późnym latem.
Madzenka 06:52, 10 cze 2016

Rdest Ci posadzili za płotem... O matko będzie wisiał u Ciebie, przyrasta nawet 20 M w ciagu roku. Miałam, zjadł mi wszystko, nie mogłam go nawet przycinać, nei nadążałam, to cholerstwo. Musisz ga ciąc systematycznie gdy Ci bedzie przełazili przez mur

Powojniki, ktore u mnie zamieraja wycinam a one i tak co roku odbijają

Przepiekne masz róze, Abraham jest na mojej liscie chciejstw, szukam dla niego miejsca obok Aleksandra of Kent
Donia72 13:24, 10 cze 2016

Kasiu, róże obłędne pozdrawiam
Anusia 18:17, 10 cze 2016

Kasiu tym razem musiałam troszkę nadrobić u Ciebie. Spotkanko miałyście równie fantastyczne jak i nasze Obejżałam u Beatki
Róże piękne, kiedy moje tak będą się wspinały, pozdawiam
katel 19:39, 10 cze 2016

Musiałam sporo nadrobić . Fotki na spotkaniu zrobiliście fantastyczne.
Róże piękne . Taniej można kupić z gołym korzeniem - ja tak w tym roku kupiłam ale ceny były tak okazyjne, że z ilością przesadziłam i teraz czekają w ala doniczkach na swoją kolejkę do gruntu, prawie wszystkie mają pąki.
Co do clematisa rozgrzeb go trochę i sprawdź czy nie ma dziur po krecie lub nornicy. Mógł mieć za mokro lub za sucho?
KasiaWB 21:22, 10 cze 2016

BasiaLT - dziękuję w imieniu róż

Matka - już napisałam u Ciebie dasz radę, na pewno znajdziesz róże

Bogdziu - dziękuję rh u mnie nie bardzo się mają, ale różom pasuje

Aneta - nie wiem co z tym powojnikiem będzie, słabnie. Byłam u Ciebie, widziałam Umbry i wszystko; znalazłam dla Ciebie białą różę, o czym napisałam w Twoim wątku

Joku - dziękuję za pocieszenie i radę. Jak będę gdzieś koło apteki to kupię.

Kacha123 - dziękuję róże w tym roku naprawdę piękne

Jolanka - dziękuję, uwielbiam ogród o tej porze nadmanganian potasu kupie przy najbliższej okazji.

Madżenka - próbowałam przekonać ich żeby tego nie sadzili, ale pewnie uważają, że co ja tam wiem. Tanie było, kupiła i zadowolona. Może kiedyś pójdę w nocy i wykopie albo randupem ...
Abraham ma boskie kwiaty, a jaki zapach ) to ładna, sztywna róża, potrzebuje trochę miejsca.

Donia - dziękuję, w tym roku pokazały na co je stać

Anusia - rzadko piszę w ostatnich latach, ale jak jest co pokazać to czemu nie nie mogę też pokazywać ciągle tego samego )

katel - ) no chociaż raz ktoś musi nadrobić )) fajne spotkanie to i fotki fajne jutro sprawdzimy tego clematisa. nie miał za sucho, mokro tez nie, zresztą nawet dostał przywrotnika dla zacienienia... Szkoda go, to ten różowy