Czy możecie mi napisać jaka to odmiana hosty?
Były kupione 4 kłącza i miały być jednakowe rośliny. Jedna okazała się byc całkiem inna. Bardzo ciekawie wyglada i chciałabym sobie jeszcze taką dokupić.
Witam!
To jedna z moich ośmiu budlei. W drugim roku porosły do ok. 2 m i kwitły na prawdę długo, tylko regularnie przycinałam im przekwitnięte kwiatostany.
Pozostawiam Beatko w ten Świąteczny Wielkanocny wieczór pozdrowienia dla Ciebie i dla całej Twojej wspaniałej rodzinki. W dalszym ciągu mam nadzieję na to, że powrócisz na ,,Ogrodowisko" i będziesz kontynuować swój pełen radości i życia wątek.
Takie widoki jak chociażby ten
no dobra, to pokażę Wam jeszcze jakie wilgachne urosły moje werbeny, dwa miesiące rosły,- te są największymi okazami, reszta ze stu tysięcy jest tycia-tycia i nie nadaje się na odrębne lokum
Mam, ale cyknięte szybciorem w piątek... W powalającej ilości kilku sztuk Dzisiaj mowy nie było na wyrwanie się na chwilkę z domu Ale być może będę mieć tydzień wolnego to odrobię zaległości ogrodowe i zdjęciowe
Masz cudownego klona, ja podziwiam, bo to już spory okaz, ja swoje mocno teraz przycinam...jaką ten okaz ma już wysokość i co to za jeden?
Sztuki kulkowania cały czas się uczę i szukam odpowiednich nożyc
U mnie magnolie też oberwały zimą, uchwyciłam je w czapeczkach śniegowych, ale Genie i pozostałe jeszcze na szczęście w pąkach....przezimowała mi moja nowość Blue Opal?