za 100 zł ze szkółki lesniej mam 100 sadzonek buka i grabu - jutro sadzenie - sadzonki bardzo małe graby roczne - ciekawa jestem ile lat potrzeba na 2 metry żywopłotu - ktoś wie?
Cieszę się że "wykrakałam" ładną pogodę. Zakwasów po skakaniu na trampolinie nie zazdroszczę.
U mnie dziś była wnusia która z dziadkiem sadziła drzewko wiśniowe.
Jumbo znowu okazał się przydatny.
Dziewczyny pomóżcie . Mam takie krzaczki z ligustru. Wymyśliłam sobie że zrobię z nich rzeźbę, ale nie mam pomysłu jaką. Może coś podpowiecie? Dzisiaj obciełam celem zagęszczenia w kulkę, ale to może być cokolwiek. Takich skupisk po 3 szt jest 3 szt w niewielkiej odległości od siebie. Może mam kaczka i dzieci? Albo co ... Bo na razie to mi przychodzi do głowy jeszcze fala, taka w pionie i w poziomie.
Dziewczyny pomóżcie . Mam takie krzaczki z ligustru. Wymyśliłam sobie że zrobię z nich rzeźbę, ale nie mam pomysłu jaką. Może coś podpowiecie? Dzisiaj obciełam celem zagęszczenia w kulkę, ale to może być cokolwiek. Takich skupisk po 3 szt jest 3 szt w niewielkiej odległości od siebie. Może mam kaczka i dzieci? Albo co ... Bo na razie to mi przychodzi do głowy jeszcze fala, taka w pionie i w poziomie.
Och jak słodko!!!
Czy w związku z brzozami w piątek, nasza sobotnia giełda aktualna?
Ty, urlop??? Jak nie w pracy, to będziesz się zaharowywać w ogrodzie - ale o ile to przyjemniejsze