Napia specjalnie dla Ciebie tsk mam na swieta ) no moze bedzie troche lepiej bo czesc ziemi przyjedzie prawda ze elegancko ? Strona po lewej jest jescze lepsza pare stron wczesniej 490 )
ja bym ich teraz jeszcze nie nawoziła, daj im szansę trochę się ukożenić, podsadziłabym też tę pierwszą kulkę małymi bukszpanami od dołu bo raczej się nie zarośnie.
edit. widzę, że już żwirem zasypanę, być może lepiej te doły wyglądają po zasypaniu
Uda sie, skoro i mnie sie udalo, kilka lat porazki, tracilam wszystkie, az w koncu zrobilam wg Bogdzi i rosna, jak szalone
Nie wywalaj, tylko go przenies i daj kwasnej ziemi, nie sadz za gleboko i podlewaj i odwdzieczy się pod murem 2 lata temu sadzilismy i tez juz duze, licze, ze za 3 lata mur malo widoczny bedzie
Bylyby wieksze, ale sunie je ciagle lamaly, mimo zabezpieczeń
U nas podobnie, tyle tylko ze caly czas na plusie, ale faktem jest, ze u nas zawsze 2 tygodnie wszystko wczesniej, pozdrawiam Ula
klony japonskie w pakach
Kasiu wielkie dzięki chyba pierwszy raz tak, klimat jednak cieplejszy u nas w kraju bardzo dziekuje za zaproszenie, bardzo chetnie bym sie wybrala, ale niestety mam caly czas zabiegi, na razie jestem uziemiona ale kiedys się skoncza i ruszę
To przyjacielski akcent, moja Sonia, tez ze schroniska wzieta, jako szczeniak, a juz we wrzesniu 8 lat, jak na mieszanca jest wyjatkowej urody i charakteru pokazala radość..cieszy sie z Misi niesamowicie
I gwiazdzista przyspieszyla, ja kiedys tam, w jeden dolek posadziłam 2 mikrusy
A tu rzeczka szafirków jeszcze niedużych ale mam nadzieję, że jak zakwitną będzie pięknie. I moje pierwsze krokusiki ale jakieś małe i niewiele . Zapisuję do kupienia na jesieni.
Po wczorajszej deszczowej i zimnej sobocie dzisiaj ładne słońce, i trochę mogliśmy porobić. Przesadziliśmy z narożnej rabaty tawuły , poprzycinałam część kul bukszpanowych.Te małe świeżo kupione też starałam się jeszcze wyrównać. I przycięłam obwódkę.