Pokażę wam moją okienną hodowlę, tylko proszę, nie stresujcie się stipą. Siałam ją 4 lutego i teraz ma 14-16 cm wysokości:
I te multidoniczki są super. Wlewam wodę do podstawki, trawki sobie piją tyle, co potrzebują.
Dla katix - odnosnie firmy z All. przyszla runianka. Nie polecam bo wszystko poprzewalane w paczce ale to moze kwestia przewoznika ale sama runianka liliputowa...miala byc 5-15 cm ale zadna nie ma nawet 7 cm....
Edytko te kule stożki były przesadzane teraz w lutym 2015 ale leję pod nich co drugi trzeci dzień wodę Nawet ten rodek też bo siedział w miejscu gdze musiałam czasami 2 razy w dzień podlewać
Pomóżcie mi w identyfikacji.
Nie wiem co to może być???
W tamtym roku rosła w tym miejscu mięta i kociomiętka, ale nie pachnie miętą.hm nie wiem czy to może zielsko i trzeba wywalić????
HOTEL DLA POŻYTECZNYCH OWADÓW
W końcu wykonałam prototyp.. zajęło mi to sporo czasu- wycięcie desek krótko, ale z dachem była grzebanina, najgorsze się okazały te bambusy-cięcie i wydłubanie środka..
spisałam sobie wymiary i kolejne będą mi już łatwiej szły, i już wiem jakie mi narzędzia potrzebne. To domek nie dla mnie-dostałam zlecenie. Dla siebie będę robić troszkę inne i różne Miałam w planach zrobić fotki etapów prac ale byłam cała w pyle od szlifierki..
Obfociłam z kilku stron:
Jeśli chciałabyś się zdecydować na Pissardi, to moja jest szczepiona na wysokości 1m, to nie ma dużego znaczenia, że nisko, bo korona wiśni wznosi się ku górze i co roku poszerza swoją koronę, zrobiłam dla Ciebie zdjęcia poglądowe
Pięknie tak po deszczu świeżutko Irenko dziękuję za wizytę u mnie synusia jeszcze dodałam dla Ciebie pozdrowionka zostawiam od całej rodzinki buziaki miłego kochana pogoda sie robi i słońce wychodzi
O jacie to u mnie pryszcz się dzieje u Ciebie Beatko to forteca super to będzie piekarnia wędzarnia jacie macham serdecznie
Doczytałam że to altana ciekawa jestem efektu końcowego gratulacje dla Żona