Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Mysza 21:52, 18 mar 2015

Cudne te krokusywszystkie
Nawet kociak sie zachwyca
Gardener27 22:16, 18 mar 2015

Są takie ogrody w których czuję bardzo dobrze bo maja niepowtarzalny klimat Twój do takich należy Krokusowa autostrada wygląda imponująco Tobie w ogrodzie towarzyszy kocurek a mi Mrówka która na marginesie jest ostatnio bardzo niegrzeczna
Jak Twoje posiane nasionka ?
AgataBC 08:20, 20 mar 2015

Katkak napisał(a)
Agata derenie z brzozami wymiatają, cudnie to wygląda . Krokusy wyglądają prześlicznie. I nawet kiciuś wstrzelił się kolorkiem futerka do scenerii ogrodu . Czy on jest taki pyzaty, czy tak mi się tylko wydaje? Buźka.

Pyza pyza- dobrze widzisz ale czasem tego nie widać. Efekt dereni i brzóz to już mi się dawno marzył ale do tego potrzeba miejsca- najlepiej wyglądają w kupie wywaliłam przez to modrzewie.
AgataBC 08:26, 20 mar 2015

Karol99 napisał(a)
prześlicznie, jak w bajce.

Nie rezygnujesz i znów jesteś
AgataBC 08:28, 20 mar 2015

Mysza napisał(a)
Cudne te krokusywszystkie
Nawet kociak sie zachwyca

Rudy włazi w kadr bo jak się zniżam to on myśli, że coś od niego chce
Krokusy mam pierwszy raz w takiej ilości i napatrzeć się nie mogę, choć wczoraj był duży mróz i troche je ścieło

iwonadm 08:50, 20 mar 2015

Przepięknie jak zwykle
Wszystko u Ciebie ruszyło, u mnie na razie marazm czekam na tulipany, krokusów w takiej ilości napatrzeć się mogę u Ciebie
AgataBC 08:54, 20 mar 2015

Gardener27 napisał(a)
Są takie ogrody w których czuję bardzo dobrze bo maja niepowtarzalny klimat Twój do takich należy Krokusowa autostrada wygląda imponująco Tobie w ogrodzie towarzyszy kocurek a mi Mrówka która na marginesie jest ostatnio bardzo niegrzeczna
Jak Twoje posiane nasionka ?

Ja też się w takich ogrodach dobrze czuje, najlepiej Brakuje mi na forum "Przetacznika".
Mrówka psoci Ci w ogrodzie czy szuka kawalera ?
Nasionka ładnie wzeszły rosną i wyciągają się do okna.. werbena wzeszła kilka dni temu a orliki zaczynają kiełkować. Może uda mi się zrobić zdjęcia. Trawki i turzyce z Gardenii już też podrosły. Zaczęłam zakupy biedronkowe bylin.
Pozdrawiam
AgataBC 09:06, 20 mar 2015

iwonadm napisał(a)
Przepięknie jak zwykle
Wszystko u Ciebie ruszyło, u mnie na razie marazm czekam na tulipany, krokusów w takiej ilości napatrzeć się mogę u Ciebie

Narcyze rosną jak szalone- mają już pąki. Tulipanów nie będzie u mnie dużo. Możesz mi już przesłać adres na pw bo niedługo wyślę Ci te naparstnice
AgataBC 16:31, 27 mar 2015

HOTEL DLA POŻYTECZNYCH OWADÓW
W końcu wykonałam prototyp.. zajęło mi to sporo czasu- wycięcie desek krótko, ale z dachem była grzebanina, najgorsze się okazały te bambusy-cięcie i wydłubanie środka..
spisałam sobie wymiary i kolejne będą mi już łatwiej szły, i już wiem jakie mi narzędzia potrzebne. To domek nie dla mnie-dostałam zlecenie. Dla siebie będę robić troszkę inne i różne Miałam w planach zrobić fotki etapów prac ale byłam cała w pyle od szlifierki..
Obfociłam z kilku stron:

AgataBC 16:35, 27 mar 2015

Potem mi padła bateria w aparacie i zrobiłam kilka zdjęć telefonem, u góry są wymieszane, a tu jeszcze zbliżenie: