Dominiko, mniej więcej na tej części przeoranej będą grządki a na tej zarośniętej trawnik. Wszystko muszę wiosną oplewić ręcznie bo tutaj też jest podagrycznik
Dominiko, mam tu 4 magnolie i jedną morwę szczepioną na pniu. Pod nimi rosną róże, jeżówki, liliowce , rozchodniki. będą też trawy i chyba dam pierwiosnki bo nudno tu będzie wczesną wiosną. Mam już nasionka.
roślinki są jeszcze małe, raczej słabo je widać, zwłaszcza, że cześć przycinałam po wsadzeniu
Przed tą rabatką będzie trawa, a pzred nią szpaler drzew owocowych . Na połowie będą grządki, a na drugiej trawnik z placem zabaw i małym basenem. Takie mam plany
Gdyby były te trzy pokoje to wstawiam też te cisy- drugi i pierwszy plan. Pierwszy plan z krócej przyciętym cisem. Znalazły się nawet leżaki ławka w tle mi nie wychodzi..
Mam pytanie dostane w spadku bukszpany. Chcialabym je wykorzstac do swoich.planow a mianowice zrobic z nich roznej wysokosci kostki duzych rozmiarow czyli.np 2x1.5 m i wysokoaci ok 50 cm. Czy dam rade czy zdecydowanie za.duze byloby to ciecie ? Buksy maja ok 1 m wysokosci