Nawet nie wiecie, jak żałuję, że do Bogdzi nie jadę Na hugona była mi ta Grecja... Co tam Grecja przy takim spotkaniu, jakie się u Bogdzi szykuje... Ehhhhh, będę tylko relację oglądać...
Aga sprawiłaś nam super niespodziankę i do tego kawa w tym kubku zawsze będzie mi przypominać nasze cudowne spotkanie, a kolory faktycznie przypadkowo wręczone a dopasowane super ! I kawa , między innymi , pyszna, Marzenka ma rację, ja mam też ubijacz, ale moja pianka jest tylko przez chwilkę .... szkoda , że nie przyuważyłam jak i czym Wieloszka ją zrobiła , ale nic straconego następnym razem się dowiem
W takim razie ja do Agnieszki wpraszam się w lipcu hahaha
W każdym razie dzisiejsze spotkanie rewelacyjne
Juz sprawdziłam na ogrodowiskowej mapie jakie odległości Was dzielą, tylko Ciebie nie ma Marzenko
Ewuniu zapraszam! Dla wszystkich ogrodowiskowych ogrodniczek i ogrodników moje drzwi stoją otworem . A najlepiej przywieź ze sobą roślinki do sadzenia - miejsca Ci u mnie dostatek
Dziękuję za zaproszenie, roślinki przywiozę na pewno !!!
W takim razie ja do Agnieszki wpraszam się w lipcu hahaha
W każdym razie dzisiejsze spotkanie rewelacyjne
Juz sprawdziłam na ogrodowiskowej mapie jakie odległości Was dzielą, tylko Ciebie nie ma Marzenko
Ewuniu zapraszam! Dla wszystkich ogrodowiskowych ogrodniczek i ogrodników moje drzwi stoją otworem . A najlepiej przywieź ze sobą roślinki do sadzenia - miejsca Ci u mnie dostatek
Marzenko, kawa jak kawa, ale w takim towarzystwie to i pomyje by pewnie smakowały, hihihi
A jeśli chodzi o błysk w domu - to musicie częściej przyjeżdżać, to albo będę częściej miała błysk, albo przekonacie się, że nie mam tak zawsze
Miła niespodzianka od AGI PE - cudne ręcznie malowane kubeczki dla nas
Cudna fotka CUUUDNYCH kubeczków!!! Aga ma prawdziwy talent, ale ponieważ szewc bez butów chodzi, to podobno sama nie ma ani jednego... A w ogóle z tymi kubeczkami to fajnie wyszło - każdy dostał w ulubionych kolorach, zupełnie przypadkiem! Nie dość że kubki niepowtarzalne, to jeszcze były pięknie zapakowane - oczywiście opakowania też ręcznie zrobione !
Marzenko, dzięki bardzo za zdjęcia - nie możesz się już wymigiwać, że nie umiesz zdjęć robić, bo super fotki Ci wyszły !
Bo mi M wreszcie powiedzial gdzie sie z tego dużego ekranu na mały przełącza jak jeszcze jakieś inne funkcje odkryję to nawet jakiegoś bzyka na kwiatku upoluję oczywiście bezkrwawo.
No właśnie - te kaloszki Irenki to po prostu hit!!! I w ogóle zwróćcie uwagę, że miała być w dresiku - i według niej samej - była!!!! Jeśli to był dresik, to ciekawe, jak wygląda u Irenki wieczorowa kreacja !
Irenka pozuje jak zawodowa modelka!!! Musimy się od niej uczyć - na następnym spotkaniu będzie musiała zrobić wykład z warsztatami
A to zdjęcie Irenki z papieroskiem - śmiałyśmy się, że będziemy nałóg na ogrodowisku piętnować!
A zwróćcie uwagę - tak w tle - ile fajnych fur na podjeździe stało - brać, wybierać, przebierać
Zdjęcia będą u Wieloszki czyli u gospodyni
Dołączyła Aga Pe. Wieloszka bardzo happy
Irenka musiała zapalić!!! Oduczymy cię kochana tego nałogu
Marcin nie dawał poznac po sobie, ze to trajkotanie mu nie przeszkadza. Mina pokerzysty
I Dolnośląska PIĄTKA w komplecie ! Och Irena Ty to potrafisz pozować. Dziewczyny musimy potrenować przed kolejnym spotkaniem