Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Madzenka 21:16, 22 kwi 2012

Ale zajefajnie było. Kiedy replay????
Anka, Ewa, Boćku, Sebku, Krys szkoda, ze was nie było!!!
Ania asc kaloszki były superowe, takie z dziurami, ale Irenka nam obiecała dostęp do takiej garderoby!!
Aż strach się bać w czym do Bożenki grupa Zdolnego Sląska przyjedzie
Milka 21:17, 22 kwi 2012

Agnieszko i Marcinie, serdecznie dziękuję za dzisiejszy dzień

Jesteście oboje przeuroczy, sympatyczni i pracowici i tak nas przyjęliście, ze się czułam, jakbym od dawna was znała a wasi synowie, przecudne chłopaki i jacy grzeczni

ogród olbrzymi, wspaniały, dużo nasadzeń, konsekwencja, dom i całe otoczenie i piękne i przyjazne
fot nie dam , sorki, bo kabelek w pracy
Agnieszko, dziękuję

Marzenka, Madzia i Aga, wspaniałe dziewczyny, gadałyśmy, gadałyśmy i gdyby nie konwenanse, zamęczyłybyśmy gospodarzy
Agnieszka gospodyni przygotowała wspaniałe menu, a Aga piękne kubki dla nas wszystkich z ręcznie malowanym motywem, unikatowe i jedyne, bo przy takiej okazji
Madzenka 21:18, 22 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)
Marzenko, dzięki bardzo za zdjęcia - nie możesz się już wymigiwać, że nie umiesz zdjęć robić, bo super fotki Ci wyszły !

Bo mi M wreszcie powiedzial gdzie sie z tego dużego ekranu na mały przełącza jak jeszcze jakieś inne funkcje odkryję to nawet jakiegoś bzyka na kwiatku upoluję oczywiście bezkrwawo.
Wieloszka 21:19, 22 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Miła niespodzianka od AGI PE - cudne ręcznie malowane kubeczki dla nas

Cudna fotka CUUUDNYCH kubeczków!!! Aga ma prawdziwy talent, ale ponieważ szewc bez butów chodzi, to podobno sama nie ma ani jednego... A w ogóle z tymi kubeczkami to fajnie wyszło - każdy dostał w ulubionych kolorach, zupełnie przypadkiem! Nie dość że kubki niepowtarzalne, to jeszcze były pięknie zapakowane - oczywiście opakowania też ręcznie zrobione !
Jagna 21:20, 22 kwi 2012

Prześliczne te kubeczki.
Madzenka 21:21, 22 kwi 2012

aga ma nie tylko cudnie w ogrodzie ale w domu że ho ho. A błysk taki, że z Madzią nie tylko buty ale i skarpetki chcialyśmy ściągać
Gdybyśmy były kolejny raz to byśmy na śniadanie zostały bo jedzonko było takie dobre. A kawa Aga pierwyj sort! Będę się wcinać na sadzenie, bo takiej piany to mój ekspres nie robi, a dobra kawa w dobrej cenie i w takim towarzystwie.
aga_pe 21:24, 22 kwi 2012

A ja się bałam, że się nie spodobają
ana_art 21:25, 22 kwi 2012

czekałam na relację i się doczekałam Świetne spotkanie i wdać że dogadywałyscie się świetnie. zazdraszczam
Mala_Mi 21:25, 22 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ale zajefajnie było. Kiedy replay????
Anka, Ewa, Boćku, Sebku, Krys szkoda, ze was nie było!!!
Ania asc kaloszki były superowe, takie z dziurami, ale Irenka nam obiecała dostęp do takiej garderoby!!
Aż strach się bać w czym do Bożenki grupa Zdolnego Sląska przyjedzie

Napewno któryś punkt regulaminu - buty na płaskim obcasie..i strój nurka......oczko wodne 1,8m. Mnie napewno przykryje ..nawet w butach na obcasie
Wieloszka 21:26, 22 kwi 2012

Marzenko, kawa jak kawa, ale w takim towarzystwie to i pomyje by pewnie smakowały, hihihi
A jeśli chodzi o błysk w domu - to musicie częściej przyjeżdżać, to albo będę częściej miała błysk, albo przekonacie się, że nie mam tak zawsze