W takim razie ja do Agnieszki wpraszam się w lipcu hahaha
W każdym razie dzisiejsze spotkanie rewelacyjne
Juz sprawdziłam na ogrodowiskowej mapie jakie odległości Was dzielą, tylko Ciebie nie ma Marzenko
Ewuniu zapraszam! Dla wszystkich ogrodowiskowych ogrodniczek i ogrodników moje drzwi stoją otworem . A najlepiej przywieź ze sobą roślinki do sadzenia - miejsca Ci u mnie dostatek
Dziękuję za zaproszenie, roślinki przywiozę na pewno !!!
Aga sprawiłaś nam super niespodziankę i do tego kawa w tym kubku zawsze będzie mi przypominać nasze cudowne spotkanie, a kolory faktycznie przypadkowo wręczone a dopasowane super ! I kawa , między innymi , pyszna, Marzenka ma rację, ja mam też ubijacz, ale moja pianka jest tylko przez chwilkę .... szkoda , że nie przyuważyłam jak i czym Wieloszka ją zrobiła , ale nic straconego następnym razem się dowiem
Ale zajefajnie było. Kiedy replay????
Anka, Ewa, Boćku, Sebku, Krys szkoda, ze was nie było!!!
Ania asc kaloszki były superowe, takie z dziurami, ale Irenka nam obiecała dostęp do takiej garderoby!!
Aż strach się bać w czym do Bożenki grupa Zdolnego Sląska przyjedzie
Napewno któryś punkt regulaminu - buty na płaskim obcasie..i strój nurka......oczko wodne 1,8m. Mnie napewno przykryje ..nawet w butach na obcasie
Ania ja się zdaję na Irenkę ja na czarno będę za tło robiła
Nawet nie wiecie, jak żałuję, że do Bogdzi nie jadę Na hugona była mi ta Grecja... Co tam Grecja przy takim spotkaniu, jakie się u Bogdzi szykuje... Ehhhhh, będę tylko relację oglądać...
A tak wogle to wygladacie jak zz eliemnacji Misss Ogrodowiska..fianłowa piątka
Buciki moje dziurawe, bo kaska wyciekła na ogród
Spotkanie było wspaniałe, narracja zjefajna i cieszę się, że mogłyśmy wam kawałek naszej radochy pokazać, ale nie nagadałysmy się, my czarownice ogrodowe, to chyba całej nocy potrzebujemy