No, ja nie wiem, czy ten papież w wersji Juda Law spodoba się teściowej Westworld się z każdym odcinnkiem robił ciekawszy a Belfer niestety "opadał z sił". Oglądałyście może Mr Robot? To dopiero pokręcona fabuła.
Dzis na tapecie będzie nowy serial: http://www.filmweb.pl/serial/Westworld-2016-232988/descs
Pięknie wygląda ogród przysypany śniegiem. U nas jeszcze takiego nie było. Może na święta...
Dalej masz tyle śniegu? Ładnie to wygląda, ale kurczę letnie widoki ładniejsze. Pozdrawiam
Innych do robót pogania, a sama ledwie jedną choinkę pokazała. Ozdób w postaci łanów śnieżnych otrzymanych okazyjnym opadem, nie zaliczam do wkładu własnego. Ja się pytam: "Jaki to wzór dla innych? Jaka motywacja? " Uprasza się o inspiracje ozdabiania zewnętrznego. Bez tłumaczenia, czy urywa cokolwiek, czy nie.
Dotarłam i do ciebie Małgosiu Widziałam zaległe foty śniegowego ogrodu z początków miesiąca - u nas też tak było, teraz szaro i buro ale to chyba wszędzie, poza górami śnieg zginął. Marzenka podpytuje o inspiracje ja też mam nadzieje coś podpatrzeć U mnie do świat jeszcze daleko, zaległości w porządkach domowych, o ozdobach świątecznych nie mówiąc...co prawda jutro po południu maja wpaśc dziewczyny na wiankowanie wspólne, zobaczymy co nam sie urodzi Buziaki!
Parę dni temu fajnie Gosiu miałaś widoki. Śliczny jest taki śnieg nie naruszony, potem już jest gorzej, jak dzieciaki przemielą go pare razy małymi stupkami a bałwan był? pozdrawiam
... polecam trytytki. trzymają mocno
moje ulubione kolorystyczne połaczenie, ten róż delikatny jak mgiełka uwodzi
widze że planujesz
śniłam dziś o twym warkoczu. i wlażłam teraz popatrzec jak ty daleko ode mnei mieszkasz bo w nocy wpadł mi do głowy bystry plan: w 11/2017 zprosiłanbym cię na na kawkę i ciacho i razu pobrałabym szkolenei z waroczowania rozplenic
Iwonko blatów tez zazdroszczę bo mam wstrętne
z wzajemnością babo jędzo
tego to nei wiem na pewno