Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodowy spektakl trwa ... 20:38, 28 gru 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...spore i piękne ciemierniki...zapowiedź wiosny

e chyba nie jeszcze trochę

choć 18 stycznia 2014 już zapowiedź wiosny widziałam, jak będzie w tym roku zobaczymy

Mój ogród pod górkę... 20:35, 28 gru 2014

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Mój nowy ogródeczek pierwszy raz w zimowej odsłonie!

Kasia wow - pięknie! Śnieg jednak uroku dodaje coby kto nie mówił
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:34, 28 gru 2014

Do góry
marzena napisał(a)
no, Mira to napracowałaś się z ozdobami/wiankami, bardzo ładne
ale śniegu raczej mało, zaczęłam sprawdzać jak z tymi białymi opadami czyli u mnie trochę więcej... ale ten klimacik ze śnieżkiem świetny

Marzenko taka praca to dla mnie przyjemność limitowana tylko czasem i pogodą.

Chciałabym taki klimacik
a to styczeń 2013

przechodziłam dziś przez ogród i przez chwilę pomyślałam, że wnet zacznę tęsknić za takim klimacikiem

W kamiennym kręgu od początku 20:34, 28 gru 2014

Do góry
GorAna napisał(a)

/original.JPG[/img]

choinka pięknie się prezentuje w nowym domkui kuchnia w jasnych kolorach... super
pozdrawiam Aniu
Rododendronowy ogród II. 20:34, 28 gru 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Jest dośc zimno a mój rudzik nie odleciał. To jego dzisiejsze zdjecie.Martwię sie o niego.

Taki biedak napuszony, napewno mu zimno....ale cudny jest
Bogdziu pozdrawiam poświątecznie
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:28, 28 gru 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Podziwiam Twoje nie zimowe scenerie u mnie to już tylko biel w ogrodzie

widziałam Twoje u mnie nie tak dużo

przeglądam styczeń 2013 i widzę że było sporo

a przy okazji dziś w Mai było o żółtych iglakach
moja kosodrzewina Winter Gold jest w śniegu kolorową plamką

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 20:28, 28 gru 2014

Do góry
Nikita napisał(a)
Kasiuniu kochana macham świątecznie

I ja macham - dzięki
Ogród u stóp klasztoru 20:27, 28 gru 2014

Do góry
Witajcie po długiej świątecznej przerwie ...jestem jak zwykle przejedzona ,ale cóż moja wina .jednak starałam się nie tylko leniuchować w gościach ,ale i aktywnie poruszać brzuszkiem z kijami na spacerach ...tak więc zero kilo do zrzucenia .

MARZENKA ----śniegu mamy co nie miara ,więc nartki (jak życie planów nie pokrzyżuje)
gwarantowane złote warunki . Jaworzyna już ma masę śniegu.

KASIA WB--- Kasiu dziękuje za życzenia . nie napisałam życzeń prawie u większości znajomych ...brakło przed świętami czasu

MALA MIA --- mam nadzieje ze teraz wizytówka bardziej pasuje do obecnego stanu ogrodu ...buziaczki

ULKA ---- jak święta minęły ? w Beskidzie bajkowo ...śnieg był dla mnie najlepszym prezentem

AGANIA --- moje noworoczne postanowienie dotyczy też Aga twojego ogrodu , więc nawet nie pytam czy zaprosisz...sama wpadnę ...wiem , wiem tyle razy zapraszałaś.

MALKUL ---- mam nadzieje że z przepisem zdążyłam ....

Na nowy rok dla wszystkich kochanych forumek mój pierwszy w życiu storczyk ...mam nadzieję dogonić z kolekcja Anię .....zmotywowała mnie ...wstyd nie mieć w domu ładnych kwiatów

Lawendowy zawrót głowy 20:24, 28 gru 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Beatko dla Ciebie

Wygląda imponująco jeszcze efekt wzmocniony światełkami - wielkie dzięki Jola za inspirację :*
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:23, 28 gru 2014

Do góry
Gabriela napisał(a)
Dekoracje wychodzą Ci ślicznie, jeszcze raz się zachwycam.
Co do zjęć - polecam zapisywanie na bieżąco w osobnych folderach, zaraz po zrobieniu partii zdjęć. Ja robię np. folder pt. ogród - czerwiec 2014 i w nim wszystkie zdjęcia zapisuję ogrodowe z tego miesiąca właśnie.
Jak są zdjęcia wyjazdowe, to folder pt. miejsce i data, jak wyjeżdżam na dłużej, robię to codziennie, tylko tak można to ogarnąć i w miarę szybko odszukać.

Gabrysiu dziękuję za uznanie.

Ja też tak robię. Mam duże foldery z ogrodem z danego roku.Podkatalog z miesiącem a w miesiącu dniami.
Ale to mało bo jak chcę jakieś miejsce ulubione np. z bylinową rabatką to kopię po zdjęciach.To samo jeśli chodzi o róże.

np. mieć katalog tylko z różami i je opisać

no i przy okazji moja okrywowa The Fairy -
rośnie pewnie z 5 lat i tak średnio mnie zachwycała ale w tym roku się w niej zakochałam i szukam innej w tym stylu

Ogródek Iwony 20:16, 28 gru 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Doniu, nadal jest bajkowo. Dziś już więcej sopelków się zrobiło. Tak pięknie w słoneczku się mieniły, na fotkach trochę mniej

Masz nie tylko cudową zimę, ale też dużo słoneczka i jeszcze dzięki tej parze przepiękne sopelki.....do wizytówki Iwonko...rób im dużo zdjęć, chcę więcej
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:15, 28 gru 2014

Do góry
Poziomka napisał(a)

Piękny zimowy obrazek. Uroczo wygląda przystrojone drzewko w dzwonki, skarpetki , aniołka - czy można zobaczyć zbliżenie ? Bo chętnie odgapię
Pozdrawiam Jasia

Jasiu specjalnie dla Ciebie dziś poszłam sfocić - u nas zimno brr
a wczoraj wieczorem jak zobaczyłam jakie idą mrozy poleciałam okryć hortensje ogrodowe - miały zielone pączki było - 3 . Są nowe sadzone jesienią ciekawe czy zakwitną.

a teraz zbliżenie

aniołek jest szklany

a inne są filcowe

Ranczo Edy 20:15, 28 gru 2014

Do góry
eda napisał(a)
Witajcie dziewczynki Monia Irenka Ewcia Bogdzia Ewcia Grembosiu Jolu Joasiu tak z do skoku jestem teraz dużo chodzimy bo tylko się jadło i jadło ha ha
buziaki dla Was machamy serdecznie Dziękujemy z zaglądanie i życzonka moc całusków zostawiamy

Swietne te Wasze spacerki
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:11, 28 gru 2014

Do góry
Monic napisał(a)
Piękne dekoracje, Mireczko Jak długo czekałaś na mech?

Dziękuję. Na mech czekałam może miesiąc w jesieni mchu nie było teraz niedawno zobaczyłam, a ławka stoi od lata 2013

znalazłam 6 lipca 2013 wreszcie została złożona i bardzo ją lubię

Ogrodowy spektakl trwa ... 20:06, 28 gru 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...na Ciemierniki poluje w sklepach bo w ogrodzie nie mam
...o porządku ze zdjęciami mogę chyba pomarzyć...za dużo ich...

a ja chciałam ciemierniki na święta i nie upolowałam

a w zdjęciach muszę zrobić czystkę bo czasem robię a potem okazuje się że są głupie no to trzeba robić miejsca na nowe

własnie styczeń 2014 przeglądam i się okazało, że byłam tylko raz w styczniu z aparatem hmm

19 stycznia ciemierniki były całkiem spore

W kamiennym kręgu od początku 20:04, 28 gru 2014

Do góry
Obiecałam, że pokażę skrawek mojej kuchni....oto ona.....na ostatnim zdjęciu widok za oknem
W kamiennym kręgu od początku 20:00, 28 gru 2014

Do góry
Kochani, dziękuję bardzo, że o mnie nie zapomnieliście
Pozdrawiam Was poświątecznie moją choinką....na zrobienie innych dekoracji nie starczyło mi czasu, nadrobię to w przyszłym roku
Mieszkamy już od tygodnia w nowym domu!!!!!!....jeszcze dużo pracy przed nami, na spokojnie....jeszcze we Wigilię o 10 godz wieszaliśmy żyrandole

Kasi ogród mały z pierzastymi pupilami 19:48, 28 gru 2014

Do góry
Jest mi bardzo miło, że mnie tak szybko odwiedziłyście . Zdjęcia ogrodu muszę uporządkować, bo za bardzo nie wiem jak je pokazać, tzn od czego zacząć. Ale żeby nie było tak gołosłownie to chociaż w nawiązaniu do świąt pokażę Wa czym zajmuję się zimą- czyli moją pasję dekorowania

I dodam jeszcze chociaż jedno zdjęcie z dedykacją dla Danusi oczywiście kurka, tą rasę najbardziej bym Ci Danusiu poleciła. Piękna i do tego znosi jajka.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:47, 28 gru 2014

Do góry
Agania napisał(a)

O, to, to mi sie podoba najbardziej.
U mnie słoneczko zrobiło więcej sopelków. Pozdrawiam Agatko. Masz rację, ze ten biały puch pięknie rozświetla ogród, od razu widniej
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:46, 28 gru 2014

Do góry
i zachód słońca z widokiem z balkonu

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies