Hej Kasiula
Widzę że nad emem pracujesz żeby rewolucję ogrodowe porobić, u mnie niestety pogoda psuje mi moje plany bo nie mogę nic zacząć w taką pogodę, ani odwodnienia, ani podmurówki do ogrodzenia... ani podjazdu ... każdy mówi ... czekaj to dopiero marzec .. no ja na to ... no właśnie już marzec a ja nie mogę nic w ogrodzie zrobić!!!!
No cóż muszę się uzbroić w cierpliwość ... chyba sobie bratków kupię i powsadzam gdzie się da ..
Rozumiem Cię w 100 %, nas ta pogoda też ogranicza z pracami :/ a tyle można by już zrobić! My dziś kupiliśmy klej, narożniki, grunt itp i już ema nosi i chyba jutro już zacznie wkoło okien obrabiać na weekend pani pożyczyła nam próbnik z kolorami tynków zewnętrznych, więc jutro musimy się zdecydować na kolor
A bratki sobie kup, ładne są i długo kwitną
Ja część kwiatków sobie popikowałam miałam popikowac tylko pelaśki, bo ich tylko 30 i duże, ale po 20 miałam wypadek, bo doniczki mi przeważyły i spadły mi 2 z pelaśkami zwisającymi i szałwią fioletową! Az zamarłam, ale na szczęście większość odratowałam
I tak pelaśki i część szałwi
Całość
I osobno
Oraz petunie
No kochanieńka przebiłaś mnie z tymi zasiewamiStipę możesz pikować najwyżej potem przesadzisz do większych doniczek Ja jutro zaczynam pikować oj też mam tego dobra troszkę