Tu miało być widać jaka forsycja jest wczesnowiosenna już
I ogólnie tu był tam był w ramach pisma obrazkowego trochę dla odmiany
Luty mamy w kalendarzu przypominam Bo niewiele się te zdjęcia od listopada różnią
Dzisiejszy dzień mocno słoneczny, ale z zimnym wiatrem. Mały spacer i proszę co zobaczyłam
Bazie w śladowych ilościach jeszcze, ale mimo wszystko już powoli....
Szafirki wyglądają powoli, widać też narcyzy, ale nie mam zdjęcia, tulipanów nie widać wcale, może coś je zjadłooooo, ale taką ilość? wolę wersję, że za wcześnie
Ostróżki się pokazują... to mnie zaskoczyło, nic im nie będzie?
Agatko miło, że wpadłas i podzielłaś się swoimi spostrzeżeniami. Póki co to na 100% pewna jestem w tej części rodków i jabłoni. Reszta zapewne ulegnie zmianie. Wyczytałam, że Pissardi jest mniejsza od Nigry. Brzozy bardzo lubię. Działka nieduża więc chociaż te Youngi sobie posadzę Rodki chciałam przesadzić w tym roku bo męczą się na piaskowni. Rzadko tam bywam i nie mogę o nie dobrze zadbać. Reszta to powstanie zapewne w przyszłym roku.
15 październik - jeśli są delikatne przymrozki to są długo różowe, chyba w 2013 były różowe do września, przyszedł mocny przymrozek i już do końca były brązowe...
Dałaś mi niezłe zadanie, bo przecież ja wszystkie zdjęcia straciłem... Ale znalazłem w wyszukiwarce
Silver Dollary zakwitają dość późno, bo pod koniec lipca - ale potem aż do wiosny cieszą Póki ich nie zetnę