lena
20:34, 13 mar 2015

Rosnie wysoka, gesta i pieknie kwitnie na jesieni, mam zdjecie z mojego ogrodu (jesien). Odnosnie Twojego zdjecia, pod sciana to lilaki meyera palibin (pomyslalam, ze lubisz bez
krzewy, ktore przepieknie pachna, te kepki to owies wieczniezielony ale moze byc inna trawka taka jaka lubisz, ja dalam owies wieczniezielony bo u mnie sie super prezentuje caly rok, jest bardziej delikatny niz kostrzewy, ktore wybitnie mi sie kojarza z rabatami w poblizu wrzosowisk, kosodrzewin, skalniakowo zwirowych, no ale to tylko moje zdanie. To zolte to do wyboru moze byc powtorzona albo tawula albo berberys albo trzmielina, trzmielina jest zimozielona wiec z owsem fajnie wspolgra zima. Druga rabata to dobrze sie dopatrzylas, to sa zurawki, te limonkowe swietnie nadaja sie do cienia. Ja mam u siebie lime marmalade, ale sa tez inne odmiany, electric lime, citronella, sliczna jest ale nigdzie nie moglam jej upolowac, poszukam w tym roku.
fotka rozplenicy, a pod nia malutkie jeszcze tawuly goldmundy, zdjecie robione pozna jesienia.
znalazlam jeszcze inne fotki z jesieni: rozplenica:

oraz morning light i zebrinus. Jakies takie rachityczne w porownaniu z rozpleniaca
)

fotka rozplenicy, a pod nia malutkie jeszcze tawuly goldmundy, zdjecie robione pozna jesienia.
znalazlam jeszcze inne fotki z jesieni: rozplenica:
oraz morning light i zebrinus. Jakies takie rachityczne w porownaniu z rozpleniaca