No juz mnie Asia wyleczyla z wąskich pasków trawnika między brukiem
Ale te białe murki bardzo mi sie podobają
Trochę problem jest ale zobaczymy ...
Aparatka z Ciebie
Dzieciaki szybko się uczą, a painta każdy ma i najprostsze rzeczy można zrobić, photoshopa trzeba deczko ogarnąć, ale popieram i najpierw zainstalować, co do ostatniego szkoda mi czasu.
Przypuszczam że synek wyświadczyłby ci tą przysługę, więcej możliwości.
Jolu, gdybym szybciej miała odzyskane "podwórko", trawka by się już zieleniła, a tak sobie planuję na wiosnę
W piłkę nie gram
A dziecko na drutach uczyć się nie chce
Chociaż teraz już nie robię.
Dziś w paincie rysowałam, potrzebowałam ładną kreskę zrobić, proszę dziecko o pomoc, a on mi na to:
-Mamo, w paincie? ja w tym nie robię.
-A w czym?
-W gimpie albo photoshopie
I weź tu nadążaj za młodzieżą.
W szkole się dowiedziałam, że teraz są takie głośniki bezprzewodowe, co przez bluetootch do telefonu się podłącza, na przerwach swojego głosu się nie słyszy
Ostatnio nam zdalnie TV przełączył telefonem z filmu, co z M oglądaliśmy na jakiś filmik na you tube Siedział u siebie w pokoju wtedy i tylko powiedział: sorry, pomyliło mi się. A nam najlepszy moment akcji przeleciał
Renia, jakoś nie umiem się twoimi pinami zainspirować. Nie mam pojęcia, jak je "przerobić" u Ciebie
Ale ty już coś wymyślisz.
Jak ci to koło nie leży, to je przerób. To nie problem.
Sama wszystkie chodniki przerabiałam, tzn. zleciłam naszemu panu
Do ostatniej zbrodni się nie przyznałam, aż M przyjechał na weekend. Nie dałam po sobie poznać, ze chodnik wyprostowałam. Przeszedł się w kierunku furtki i się nie połapał. A jak wracał odkrył "moją zbrodnię" i chciał coś powiedzieć, uciekłam do domu Jedyne, co powiedział : "Iwonko" i zamilkł
Moni, nie mam już małych dzieci
Kiedy miałam, nawet czasem obiadu nie zdążyłam ugotować. A teraz najmłodszy jest gimnazjalistą, zajmuje się sam sobą. Najwyżej ma czasem pretensje, że z nim w piłkę nie pogram.
Dziś mu się na takie wylewności zebrało, co ze mnie za matka, co z dzieckiem nie gra, hi, hi
Cały czas się zastanawiam Iwonko
Podobają mi się te murki i chciałabym je wykorzystać Przy okazji powstałaby też ławeczka Ale cały czas drażni mnie ta ścieżka ... ja bym ją jednak jakoś przeorganizowała na zasadzie, że bez koła zrobiła. Takie "wstawki" trawnikowe mi się podobają https://pl.pinterest.com/pin/353321533250456815/
i takie cudo z mną chodzi https://pl.pinterest.com/pin/353321533249161800/
Tylko żeby nie było ... wiadomo, ze nie w takiej skali
Twój projekt też zapisałam sobie Dziękuję za pomoc tak w ogóle
Właśnie w ogóle mało jest nowoczesnych ogrodów w Mai ... chyba, że jestes na bieżąco i mogłabyś polecić konkretne odcinki? Ławeczka akurat była fajna ale na O jest mnóstwo piękniejszych ogrodów!!! Czemu takich nie pokazują w TV?