Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

21:20, 07 lis 2016
Iwonko, że ty masz czas na to wszystko i jeszcze dla mnie, podziwiam
Iwk4 21:38, 07 lis 2016

Moni, nie mam już małych dzieci
Kiedy miałam, nawet czasem obiadu nie zdążyłam ugotować. A teraz najmłodszy jest gimnazjalistą, zajmuje się sam sobą. Najwyżej ma czasem pretensje, że z nim w piłkę nie pogram.
Dziś mu się na takie wylewności zebrało, co ze mnie za matka, co z dzieckiem nie gra, hi, hi
21:46, 07 lis 2016
Rozumiem doskonale, jeszcze nie dawno też miałam więcej czasu tj 4 lata temu, bo tyle ma mój synek, córcia roczek, ale przez te 4 lata powstawał powoli mój ogród. Jak rodziłam syna, brukowali mi w domu kostkę.

Co nas nie zabije to wzmocni.

A propo dzieci, to cały czas potrafią nas zaskakiwać, pracuje w gimnazjum i nie narzekam na nie
lojalna_ 21:49, 07 lis 2016

Iwonko jak zawsze u Ciebie plany i ciężka praca )) a efekty zawsze powalają )))

Jak to nie grasz w piłkę? Hihi wstydź sie ))))))
Iwk4 21:52, 07 lis 2016

MonikA napisał(a)

Co nas nie zabije to wzmocni.

A propo dzieci, to cały czas potrafią nas zaskakiwać, pracuje w gimnazjum i nie narzekam na nie

Ty też O Matko
Iwk4 22:00, 07 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
Iwonko jak zawsze u Ciebie plany i ciężka praca )) a efekty zawsze powalają )))

Jak to nie grasz w piłkę? Hi, hi wstydź się ))))))

Jolu, gdybym szybciej miała odzyskane "podwórko", trawka by się już zieleniła, a tak sobie planuję na wiosnę

W piłkę nie gram
A dziecko na drutach uczyć się nie chce
Chociaż teraz już nie robię.

Dziś w paincie rysowałam, potrzebowałam ładną kreskę zrobić, proszę dziecko o pomoc, a on mi na to:
-Mamo, w paincie? ja w tym nie robię.
-A w czym?
-W gimpie albo photoshopie

I weź tu nadążaj za młodzieżą.

W szkole się dowiedziałam, że teraz są takie głośniki bezprzewodowe, co przez bluetootch do telefonu się podłącza, na przerwach swojego głosu się nie słyszy

Ostatnio nam zdalnie TV przełączył telefonem z filmu, co z M oglądaliśmy na jakiś filmik na you tube Siedział u siebie w pokoju wtedy i tylko powiedział: sorry, pomyliło mi się. A nam najlepszy moment akcji przeleciał
lojalna_ 22:01, 07 lis 2016

Iwonko no powoli ale skutecznie jestes na bierząco )))
22:07, 07 lis 2016
Iwk4 napisał(a)

Ty też O Matko

Czy ty też?
22:12, 07 lis 2016
Iwk4 napisał(a)

Dziś w paincie rysowałam, potrzebowałam ładną kreskę zrobić, proszę dziecko o pomoc, a on mi na to:
-Mamo, w paincie? ja w tym nie robię.
-A w czym?
-W gimpie albo photoshopie

I weź tu nadążaj za młodzieżą.

W szkole się dowiedziałam, że teraz są takie głośniki bezprzewodowe, co przez bluetootch do telefonu się podłącza, na przerwach swojego głosu się nie słyszy

Ostatnio nam zdalnie TV przełączył telefonem z filmu, co z M oglądaliśmy na jakiś filmik na you tube Siedział u siebie w pokoju wtedy i tylko powiedział: sorry, pomyliło mi się. A nam najlepszy moment akcji przeleciał

Dzieciaki szybko się uczą, a painta każdy ma i najprostsze rzeczy można zrobić, photoshopa trzeba deczko ogarnąć, ale popieram i najpierw zainstalować, co do ostatniego szkoda mi czasu.
Przypuszczam że synek wyświadczyłby ci tą przysługę, więcej możliwości.
GorAna 22:17, 07 lis 2016

Iwonko, pieknie się teraz garaż prezentuje
Rozumiem Twoją ekscytację...też tak mam, że jak coś planuję, kombinuję, to po nocach spać nie mogę