Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 13:27, 30 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)

Mateusz wszystkiego na pewno nie, ale co nieco jeszcze pokaże jak skończę

Łukasz no wiesz. Czuję się zawiedziony
Jednak mam nadzieję, że to co pokażesz zaspokoi moje oczy
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:50, 30 lis 2015

Do góry
Uważaj Luki z takimi zaproszeniami bo się zwale do ciebie . Ja właśnie mam zamiar pierwszy wianek zrobić i chętnie na nauki pojadę .
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:13, 29 lis 2015

Do góry
Ewo bestia na pewno

Sebek sytuacje zmuszają mnie uczyć się wielu czynności co niestety nie zawsze na dobre mi wychodzi

Jolu też o bardzo lubię

Mateusz wszystkiego na pewno nie, ale co nieco jeszcze pokaże jak skończę

Reniu choinki powstały całkiem przypadkiem, zobaczyłem podobną na zdjęciu i od tego czasu kombinowałem jak ją zrobić, polecam nie jest to trudne w wykonaniu poza tym, że jest pracochłonne. Pech w tym, że u mnie mało brzóz o zwisających pędach i trzeba kombinować. No i dziękuję

Marzenko mówią, że jak od wszystkiego to do niczego czyli rozwijanie czas zakończyć
Choinko stożki będą już niedługo, muszę tylko na mały szaber gałązkowy się udać, a ciągle mi nie po drodze

Kasiu ja to właśnie lubię, niby każdy się inspiruje, ale mając jedną inspiracje każdy zinterpretuje ją na swój sposób, nie ma nudy dzięki temu
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:02, 29 lis 2015

Do góry
Gosiu gdyby ode mnie to zależało to ja nie mam się nad czym zastanawiać. Jak uda mi się załatwić sprawę i pogoda dopiszę to będę Chociaż proponowałem wiankowanie u siebie jednak nikt nie zauważył.
Podkłady kupione, uplótłbym sobie sam gdybym miał z czego, u mnie niestety bida na badyle do wiankowani

Aniu dziękuje, że zaglądasz mimo braku czasu

Kasiu nie wiem co powiedzieć, na pewno zdolny nie jestem tylko nie lubię czegoś nie umieć. Pomijam tu ogromnym łukiem kwestie związane z nauką

Karolino dziękuje
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:51, 29 lis 2015

Do góry
Jestem wiankowo zdjęciowo zaspokojony jak święta to na bogato i to lubię
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:16, 28 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
No Kasiu wiankujesz i wiankujesz, a nic nam nie pokażesz

Łukasz- kilka wianków przeznaczonych jest dla ważnych dla mnie osób na Ogrodowisku i jeszcze nie mogę ich pokazać. Byłoby to nieeleganckie

ten dzisiejszy pokażę jutro.
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 21:28, 28 lis 2015

Do góry
No Kasiu wiankujesz i wiankujesz, a nic nam nie pokażesz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:24, 28 lis 2015

Do góry
Może tak ociupinkę tej choineczki tak z ładnymi oczkami
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:18, 28 lis 2015

Do góry
O kurcze, a tutaj już się pierniczy jak te pierniczki takie pyszne to chyba trzeba się zastanowić i wypróbować
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:16, 28 lis 2015

Do góry
Dzisiaj najbardziej rzuciły mi się w oczy piękne laurowiśnie, szkoda że takie wrażliwe ...ale magnolia ma pąków
Ogród wśród pól i wiatrów 15:56, 28 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Śnieżyk może i ładny, ale zwiastuje zimno Nornic nie zazdroszczę, ale wiem ile szkód potrafią wyrządzić, karmić dziady trutką ile się da

Śniegu już u nas pełno, od popołudnia sypie. Co do nornic .. wrr!! nie mam siły do tych wredot!! Pół opakowania trutki dziś w kopce wsypałam. Niech jedzą - smacznego!!
Ogród wśród pól i wiatrów 14:38, 28 lis 2015

Do góry
Śnieżyk może i ładny, ale zwiastuje zimno Nornic nie zazdroszczę, ale wiem ile szkód potrafią wyrządzić, karmić dziady trutką ile się da
Tu ma być ogród :) 14:37, 28 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Ooo na takie ozdoby od razu oczka mi się świecą i jak widzę, zostaną spożytkowane na piękne dzieła. Takiego sweterkowego jeszcze nie widziałem, bardzo ładny

Sweterkowy prosty w wykonaniu, dla takiego świeżaka jak ja
Tu ma być ogród :) 21:51, 27 lis 2015

Do góry
Ooo na takie ozdoby od razu oczka mi się świecą i jak widzę, zostaną spożytkowane na piękne dzieła. Takiego sweterkowego jeszcze nie widziałem, bardzo ładny
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:47, 27 lis 2015

Do góry
Kasiu głupotą to ja też potrafię zaskoczyć i to w wręcz perfekcyjny sposób

Kamilo witam i dziękuję bardzo.

Kasiu ja też święta wolę na bogato i nawet gdybym miał białą choinkę to byłaby napakowana i błyszcząca, minimalizm dla mnie też nie jest świąteczny, ale każdy ma robić tak by czuł się w tym jak najlepiej

Róże zakopczykowane, jutro zakopie doniczki i przechodzę na co najmniej miesięczny post ogrodowy, strasznie mnie ten sezon/rok wymęczył.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:41, 27 lis 2015

Do góry
Justynko żeby to wszystko było

Aniu miło mi

Ilonko bardzo dziękuje

Kamilo ideały w naturze nie występują i każdy ma jakąś swoją mocną stronę
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 12:44, 27 lis 2015

Do góry
Ja to bym pas startowy zaproponował Coś wiem o długie działce, fakt u mnie to 15x60 ale też wiele utrudnia. Najlepiej tak jak napisałaś podzielić to na kilka części funkcjonalnych, pokoik stricte z rabatami i ławeczką, następny do rozrywki z miejsce na basenik stół do imprez itp, kolejny jakiś użytkowy, może gospodarczy i może kolejny bardziej ogrodowy. Jest w czym wybierać
Ogród z łezką II 11:06, 27 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Teraz patrze, że żywopłot za miskantami nie twój wyglądał na Twój nie umiałem się nadziwić jak na 150cm to się pomieściło

To nie ja na tym forum mam takie upychające zdolności

Jaki Ty teraz sprytny jesteś...wiesz ile każda z moich rabat ma szerokości i długości
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:34, 27 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)

Kamilo spawać nie potrafię, elektryka ogranicza się do włączania światła i wetknięcia kabla do gniazdka, klusek też nie ugotuje, szyć nie potrafię i sporoooo rzeczy jeszcze by się znalazło

uffff bo już myślałam że nie jestem w czymś lepsza

kluski ugotuję a szyć - dziurę załatam
idę pomyśleć co umiem lepiej od Ciebie
Skąpana w słońcu 21:22, 26 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Najlepsze to są krówki
Z dyduchami
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies