Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

rozark 09:50, 30 lis 2015

Uważaj Luki z takimi zaproszeniami bo się zwale do ciebie . Ja właśnie mam zamiar pierwszy wianek zrobić i chętnie na nauki pojadę .
malgorzata_s... 11:23, 30 lis 2015

Łukasz no patrz jakie niekumate ludzie jesteśmy.Za delikatnie proponowałeś chyba
Trzeba wołać dużymi literami Trzymam kciuki aby się udało przyjechać bo dawno się nie widzieliśmy
mateuszmichn 13:27, 30 lis 2015

Luki napisał(a)

Mateusz wszystkiego na pewno nie, ale co nieco jeszcze pokaże jak skończę

Łukasz no wiesz. Czuję się zawiedziony
Jednak mam nadzieję, że to co pokażesz zaspokoi moje oczy
Kindzia 20:55, 01 gru 2015

Biała błyszcząca choinka...może być

Luki 23:48, 01 gru 2015

Reniu no ja tam staram się nie rzucać słów na wiatr, więc jak jest czas i ochota to zapraszam

Gosiu sam trzymam kciuki oby się udało bo długo nigdzie nie byłem.

Mateusz nad jednym wiankiem stałem dzisiaj 3 godziny zanim coś przykleiłem, ale jestem zadowolony z efektu, pokaże jak zrobię wszystkie elementy zestawu

Kasiu brakuje mi pół metra długości pokoju by sobie taką choinkę zrobić, chyba, że wyniosę ruchome meble na święta
mateuszmichn 01:19, 02 gru 2015

Luki napisał(a)

Mateusz nad jednym wiankiem stałem dzisiaj 3 godziny zanim coś przykleiłem, ale jestem zadowolony z efektu, pokaże jak zrobię wszystkie elementy zestawu

Brzmi kusząco, już nie mogę się doczekać. Też często mam takie rozkminy, że zanim zacznę to się zastanawiam kilka godz xD
rozark 08:57, 02 gru 2015

hmm co powiesz na 12? ok. 10? i napisz mi co mam przywieść, bo na razie to mam koło i bombki, po drodze zajadę na giełdę to dokupię brakujące elementy

ale fajnie :
justi 10:13, 03 gru 2015

W tym roku chyba zgapiam od Ciebie szyszkowy wianek ze świecami, bardzo mi się podoba, tylko w bieli zrobię może. Juz mam chyba z 10 wianków na strychu, albo więcej a ciągle chce się jakiś inny tyle pięknych jest.
Ogród podziwiam śliczny!
Luki 11:18, 03 gru 2015

Mateusz tutaj raczej był problem w kwestii niedostępności nowego materiału, gdybym nie był zadowolony po takie kolory musiałbym śmigać 60km

Reniu na 12, 10 grudnia czy 12 grudnia na 10 godzinę Czwartek jak coś to pasuje. Sobota również bo gości mam dopiero o 17 więc będzie sporo czasu .
Co potrzeba? Co dusza zapragnie, jak chcesz jakąś dużą kokardę to wstążka potrzebna, jak jakieś gałązki to też mogą być, bombki dobrze mieć przynajmniej w dwóch rozmiarach, w sumie to panuje dowolność ja w domu też coś mam gdyby coś było potrzebne.

Justyno biały może będę robił dla siebie, ale to już na samym końcu. U mnie w domu już też kilkanaście wianków wisi na święta, ale to bardzo ładna dekoracja

Ogrodowo cisza, nic nie robię i nie mam zamiaru, jak mnie ochota najdzie to zadołuje resztę doniczek, ale prognozy dają na to dużo czasu i chyba będę musiał rozgarnąć kopce z róż bo za ciepło.
Poza tym czarne fatum tegoroczne dalej nade mną wisi...
Madzenka 20:18, 03 gru 2015

Wczoraj ogladałam moje trawy sadzone w pazdzierniku, chyba sie dobrze ukorzenia tej jesieni