Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:45, 22 kwi 2012

Do góry
Ewuniu, a nas to nie lubisz??? Nas nie sposób nie lubić, bo nie dość, że ogrodniczki zapalone, to jeszcze takie skromne
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:42, 22 kwi 2012

Do góry
Aga kubeczki-cuda ręcznie malowała, to się spóźniła, ale za takie prezenty szybko wybaczyłyśmy
Zgnilizna podstawy pędu? 20:38, 22 kwi 2012

Do góry
A czy to nie jest przypadkiem opieńkowa zgnilizna korzeni?
Ogród Magdalenka 20:36, 22 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Aga było super , bardzo dziękuje za zaproszenie , też bym jeszcze pogadała, ale i tak posiedziałyśmy długo , nie wiem kiedy ten czas minął obwodnicą szybciutko dojechałam do domu do zobaczenia u mnie , zapraszam, termin ustalimy.

W miłym towarzystwie czas leci nie wiadomo kiedy Jeszcze tylko druga nitka obwodnicy by się szybciutko przydała - ode mnie do Irenki. Ale jak już wiesz, ze masz do mnie "rzut beretem" to zapraszam częściej!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:33, 22 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)
To prawda,tematów nie wyczerpałyśmy, jak wracałam , to sobie tak myślałam, że jeszcze nie pogadałyśmy o tym ... i o tym... musimy się znów spotkać, teraz u mnie ... ustalimy dogodny termin Aga a przy wiśniach , może pas hortensji limelight , bo nie masz jej u Siebie ??? co Ty na to ?

Dokładnie to samo pomyślałam po Waszym odjeździe, że o tylu rzeczach nie było kiedy porozmawiać... Mus spotkać się znowu !!!
Też myslałam o hortensjach... W ogóle wiele roślin tam pasuje, tylko co wybrać... Zrobie jutro fotkę tej rabacie i będziemy radzić
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 20:30, 22 kwi 2012

Do góry
Aga, dzięki za odwiedziny i super piękne kubki!!!! Jako totalne beztalencie podziwiam bardzo ludzi, którzy potrafią takie cudeńka stworzyć własnoręcznie . Czy z kubkiem czy bez - zapraszam częściej !!!
Ogród Magdalenka 20:25, 22 kwi 2012

Do góry
Noemi, dzięki za odwiedziny i prezenty i wszystko wszystko! Fajnie było znów się spotkać i potrajkotać trochę (zaznaczam trochę, bo ja bym jeszcze potrajkotała ) . Do zobaczonka!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:23, 22 kwi 2012

Do góry
Dziewczyny, byłyśmy tak naładowane pozytywną energią, że żadna pogoda nie była w stanie popsuć nam nastrojów . Ogród obejrzałyśmy, a potem - że ciepłolubne jesteśmy, w domku i ciepełku gadałyśmy i gadałyśmy i tematów nie wyczerpałyśmy, broń Boże !
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:20, 22 kwi 2012

Do góry
Musimy czekać aż Marzenka swoje zdjęcia wrzuci, bo mój aparat sfiksował wrrrrrr...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 20:18, 22 kwi 2012

Do góry
Irenko, dziekuję za odwiedziny i wspaniały prezent - zwłaszcza, że to mój pierwszy w życiu RH ! Wszystkie jesteście niesamowite - jak to dziewczyny z Ogrodowiska, mam nadzieję, że szybko znów się spotkamy !!! Na pewno wirtualnie !
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:13, 22 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Zagadaly sie dziewczyny na amen, a my tu czekamy na relacje

Bulwers - co nie ?

Ale Wieloszka jest online!

No chyba nie myśleliście, że jak się takie gaduły spotkają w realu, to spotkanie szybko się zakończy ???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:13, 22 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Marzenko, dziekuję BAAAARDZO za spotkanie i wspaniałe prezenty!!!!!! Musimy to jak najszybciej powtórzyć ! Wszystkie jesteście niesamowite i cieszę się, że dzięki ogrodowisku mogłam Was poznać!!!
Duuuuuuuuuże buziole

Szczegóły i fotki ładnie prosimy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:12, 22 kwi 2012

Do góry
Marzenko, dziekuję BAAAARDZO za spotkanie i wspaniałe prezenty!!!!!! Musimy to jak najszybciej powtórzyć ! Wszystkie jesteście niesamowite i cieszę się, że dzięki ogrodowisku mogłam Was poznać!!!
Duuuuuuuuuże buziole
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:07, 22 kwi 2012

Do góry
Pogoda nam średnio dopisała, trochę wiało, ale nie padało.
Za to jakie spotkanie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny są wspaniałe - gadałyśmy, jakbyśmy znały się sto lat!
Dostałam wspaniałe prezenty od ogrodniczek: rododendron, magnolię, piękne białe begonie i bukiet żółtych tulipanów, a od Agi_pe wszyscy dostaliśmy piękne, ręcznie malowane kubki!!!!!!!!

Od prawej: Irenka, Noemi, Wieloszka, Marzenka. Aga dojechała później.

Ogrodniczki w ogrodzie:

A potem padły rzekomo naładowane baterie, więc po więcej zdjęć odsyłam do Irenki z Miłkowa i Marzeny2007

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:58, 22 kwi 2012

Do góry
Baterie do aparatu naładowane, słodkości gotowe, tylko czemu się chmurzy tak bardzo... ?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:07, 22 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A Agnieszka zapewne czyni przygotwania na jutrzejsze spotkanie ???? Czyżby sercy zostały ponownie rzesadzone w inne miejsce a kulki przeczesne na kwadraty????

Niestety, nic tak spektakularnego . Zwykłe okołodomowe porządki, a wieczorem uczciliśmy imieninowo jednego Jerzego w rodzinie Teraz szykuję coś słodkiego, żeby nam spotkanko jeszcze osłodzić
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:25, 21 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Uff, Marzenko...ale miałam do nadrobienia, od pozwolenia na balowanie

Wszystko idzie jak trzeba, tematy i żaglowe i jajowe, plany weekendowe super, no i tez jestem ciekawa wszystkiego i tego prostowania włosów też, bo od czasu do czasu też prostuję u fryzjera, ale mam wtedy długie!

Aż sie zastanawiam czy nam czasu wystarczy aby sie nagadać

Może weźcie na wszelki wypadek rzeczy na nastepny dzień do pracy, gdybyśmy się zagadały trochę dłużej
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:23, 21 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Poznacie, ja tylko sie prostuje

Ooooo, też nad tym myślę, to w niedzielę podpytam o szczegóły, bo efekty to zobaczę na własne oczy

Ja już to chyba piąty raz robiłam , opowiem szczegoły w niedzielę , efekt utrzymuje się ok 3 miesiące na moich siwych pierzastych włosach

? hmmm a mi fryzjerka powiedziała że rozjaśnianych włosów nie można chemicznie prostować i jestem niewolnicą prostownicy...

No to tak jak ja . Dlatego czekam na opinię Marzenki, która też ma rozjaśniane włosy, a piękne.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:18, 21 kwi 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Aga, ja Ci powiem, ze mnie to Twoje wejscie po prostu powala na kolana ta sciezka wsrod kuleczek. Cod, miod i orzeszki w czekoladzie. Bardzo w moim guscie. Czemz, ach czemuz jak robilam ogrod nie nie bylo Ogrodowiska Teraz bym sie nie motala

Buziole

Boćku, przecież ten front też wyglądał inaczej - zmieniłam go pod wpływem ogrodowiska właśnie . I tak właśnie dłubię i zmieniam kawałek po kawałku... Zazdroszczę wszystkim tym, którzy zakładają wątki, a tam wokół domu pusta działka i nie trzeba nic przesadzać, żeby zakładać piękny ogród... No cóż, my nie należymy do tych farciarzy... Ale Twoje najnowsze dzieło z kulkami cisowymi (choć wiem, że jeszcze niedokończone) to zmiany w najlepszym z możliwych kierunków .
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:12, 21 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Agnieszka nie wiem czy ja dobrze kojarze, czy mi się przyśniło że ktoś organizowal transport "waszych" bukszpanów? Jeśli to nie byl sen to napisz mi proszę jak to bylo zorganizowane

Aniu, ale masz na myśli transport "naszych" bukszpanów do kogoś z ogrodowiska, ale spoza regionu? Wydaje mi się że Karolina (Popcarol) dogadała się w tym temacie z Irenką. Z tego co zrozumiałam przekazanie nastąpi podczas spotkania u Bogdzi, ale musiałabyś je pytać o szczegóły . Natomiast gdybyś Ty miała kogoś, kogo możesz wysłać autem po bukszpany do nas, to ja chętnie pomogę jakoś to zorganizować (pilotować na plantację, sprawdzić czy bukszpany są OK, itp.).
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies