Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 21:40, 15 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Magada ale foty, ty nas po prostu nimi drażniasz!!!! irenka mamy sposob na biznes, trzeba porządną szkólkę otworzyć we Wrocku, super zaopatrzoną, z dostawą do domu i cenami dobrymi, zwłaszcza bukszpanów

Marzenko, jestem za dobry marketing, reklama i my, które kochamy to co sprzedajemy, sukces gwarantowany!!!

Dziewczyny , ale na prawdę tak jest, że nie ma u nas takiego wyboru jak zobaczyłam tam , u nas trzeba się najeździć, jak szukasz czegoś konkretnego i nie mówię , że tam jest wszystko, bo na pewno nie, ale wybór jest ogromny i miejsce superaśne ... jak pojedziemy na święto róż do Danusi, to może uda nam się tam zajechać skoro świt to same zobaczycie jak to wygląda.

I próchnicę odkwaszoną kupimy chyba że OLT Express za 99 zł do Wraszawy polecimy ... Może już powinnyśmy połączeń poszukać

Też już myślałam o samolocie, dzisiaj wracaliśmy 6 godzin ale jak byśmy chciały coś kupić to będzie lipa do samolotu z próchnicą nas nie wpuszczą

Chyba że któryś M pojedzie osobno ciężarówką po nasze zakupy??? Może TIRa na spólke zamówimy???

Marzenko umarłam ze śmiechu
noemi 21:44, 15 kwi 2012

motylla napisał(a)
Dziękuję kochana. U nas w szkółkach żurawka ma nazwę żurawka i kolor buraczków. I kosztuje więcej. Mąż mój pracuje poniekąd w Warszawie i jak zobaczyłam ten szyld, to zaraz go skojarzyłam, niewinnie spytałam, czy Puławską ma po drodze Ma!

To świetnie dasz mu kartkę z nazwami, tam jest taka obsługa, że przy samym wejściu już są sprzedawcy, nie będzie musiał nawet szukać , bardzo się cieszę
noemi 21:46, 15 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

To prawda, sama większość roślin wyszukiwałam w necie, bo oferta uboga i rośliny tez w różnej kondycji; aż muszę popytać czemu tak, najlepiej kolegę z Kwiatonu
Ale pewnie potańcowałąś

Oj tak, potańcowałam i pojadłam , było super

Jadło bym sobie odpuściła, ale dawno nie tańczyłam a zawsze lubiłam!
cieszę się, że udane, bo czasami tak nie jest!

Zgadza się
Sebek 21:45, 20 kwi 2012

noemi napisał(a)
Właśnie wróciłam ze stolicy Na szczęście pogoda w sobotę dopisała i świeciło słonko, wesele było super i spotkała mnie jeszcze wielka radość , bo dojechaliśmy na tyle wcześnie, że podjechaliśmy do sklepu ruch był taki duży , że nie było gdzie zaparkować auta (za mały parking , jak na takie super centrum ogrodnicze , M. czekał w aucie, bo zastawił inne auta ) ... myślałam, że dostanę tam oczopląsu , rewelacyjne zaopatrzenie, roślinki miodzio , biegałam tam jak poparzona, bo czasu było bardzo mało, jeszcze musieliśmy dojechać do hotelu, przebrać się i kupić kwiatki a odległości w Wawie z punktu A do punktu B są ogromne... jeszcze co chwilę przebudowy i zwężenia, i mega korki

No super, za żurawki na prawdę tanio zapłaciłaś
Madzenka 21:46, 20 kwi 2012

Magda a co w Twoim ogródku się dzieje?
waska 21:55, 20 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Magda a co w Twoim ogródku się dzieje?

no właśnie miałam pytac o to samo

pozdrawiam
anna_studio 12:25, 22 kwi 2012

...a może nowe donice...?
noemi 13:19, 22 kwi 2012

Dziewczyny dziękuję Wam z odwiedzinki ... miałam intensywny weekend ... udało mi się jedynie wyczyścić żurawki do końca , Aniu ( Anna_studio) miałaś rację , w sumie to można je po zimie ściąć , bo odbijają na nowo, a nie bawić się listek po listku ... a teraz szykuje się do Wieloszki
do zobaczenia papa !!!
Wieloszka 20:25, 22 kwi 2012

Noemi, dzięki za odwiedziny i prezenty i wszystko wszystko! Fajnie było znów się spotkać i potrajkotać trochę (zaznaczam trochę, bo ja bym jeszcze potrajkotała ) . Do zobaczonka!
noemi 20:33, 22 kwi 2012

Aga było super , bardzo dziękuje za zaproszenie , też bym jeszcze pogadała, ale i tak posiedziałyśmy długo , nie wiem kiedy ten czas minął obwodnicą szybciutko dojechałam do domu do zobaczenia u mnie , zapraszam, termin ustalimy.