No właśnie ... wyjątkowo zimowo jest w centrum Polski i ciekawe kiedy to odpuści ... największa nadzieja w zapowiadanych na week-end deszczach ... no wiem, że deszcz nie brzmi optymistycznie ale ujrzeć co pod śniegiem ... bardzo bym już chciała
Bożenko cieszę się, z twoich "nowych oczu"
A pisałaś u Asi chyba, że wiesz gdzie można kupić hakone makrę ... mogę prosić info na piv
Reniu ja do tego piekarnika dokupiłam mikro-w podobnym designie-to między innymi (plus funkcje, plus cena) zdecydowało o Gorenje.Kawiarki nie szukałam,bo mam wypaśny Delonghi wolnostojący.
Kasya – Kasiu, będziesz miała możliwość obejrzenia ogrodu Kasi-Luizy w maju….przybywaj więc do nas w maju!!!
yolka – Jola, a czy ty pamiętasz, że zaproszenie na zwiedzanie ogrodów ziemi łódzkiej nadal jest aktualne?!! Organizuj się kobieto w któryś wiosenny weekend, bierz ze sobą świeżutko udziergany sweterek i przyjeżdżaj !
AnnaCh – do marca kochaniutka, do marca !!!
Urszulla – masz rację…takie spotkania ogrodowiskowe to jak powiew wiosny w środku zimy.
ren133 – no szkoda Reniu, naprawdę szkoda! Ale w marcu już się nie „wymiksujesz” z kolejnego spotkania…musisz być!!!
Ale tu się gwarno zrobiło ... niestety mnie nie udalo się dojechać na spotkanie z powodu grypy ... ale myślę, że już na kolejne dam radę ... i się w końcu poznamy
To nie było trudne do przewidzenia
Ola podała mi już dawno namiar na swoją pompę ale moja musi wynieśc wodę na większą wysokość i zastanawiam się jaka powinna być jej moc ...