Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

m_gocha 20:17, 14 lut 2017

Bogdziu mam wielką prośbę. Zerknij na moje rh - co im dolega. Zdjęcie zrobione niedzielę. Rh wsadzane były do gruntu wczesną jesienią. tutaj
Z góry serdeczne dzięki

sylwia_slomc... 20:43, 14 lut 2017

Bogdzia napisał(a)
No i mam w końcu okularyDobrze widzę ale nie wiem czy wzrok mi sie nie będzie męczył od komputera.W kazdym bądz razie jeden kłopot z głowy.

Ale się cieszę Rzadko pisałam, żeby Ci oczek nie męczyćFajnie, że już będzie Kogo o radę spytać
Bogdzia 20:48, 14 lut 2017

m_gocha napisał(a)
Bogdziu mam wielką prośbę. Zerknij na moje rh - co im dolega. Zdjęcie zrobione niedzielę. Rh wsadzane były do gruntu wczesną jesienią. tutaj
Z góry serdeczne dzięki

Byłam.
Bogdzia 20:50, 14 lut 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ale się cieszę Rzadko pisałam, żeby Ci oczek nie męczyćFajnie, że już będzie Kogo o radę spytać

Sylwia tu o rade jest zawsze kogo spytac ale tez sie cieszę że juz moge dłuzej poczytac na Ogrodowisku , a dzis długo siedziałam własnie u Ciebie, widziałam Twoje bardzo wypasione zakupy. Z takim sprzętem to duży ogród Ci niestraszny.
ryska 21:19, 14 lut 2017

O dobre wieści, zdrówka i pozdrowienia zostawiam
m_gocha 22:34, 14 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Byłam.
Dzięki wielkie Bogdziu
Tak właśnie myślałam Najbardziej mi żal wrzośców, bo były kilkuletnie,duże i bardzo ładne krzewinki.

A czy można byłoby rh potraktować na wiosnę Twoją magiczną miksturą do rh? Wertowałam wątek ale nie mogę znaleźć przepisu. Wrzuciłabyś przepis albo link do niego ?
Madzenka 06:34, 15 lut 2017

Ciesze sie z nowych oczu

Teraz spokojnie mozemy czekać na nadejście wiosny
jankosia 08:03, 15 lut 2017

m_gocha napisał(a)
Dzięki wielkie Bogdziu
Tak właśnie myślałam Najbardziej mi żal wrzośców, bo były kilkuletnie,duże i bardzo ładne krzewinki.

A czy można byłoby rh potraktować na wiosnę Twoją magiczną miksturą do rh? Wertowałam wątek ale nie mogę znaleźć przepisu. Wrzuciłabyś przepis albo link do niego ?

Zrobię to za Bogdzię Fotki tych trzech specyfików są na stronie 4000. Jeśli dobrze pamiętam to trzeba wyliczyć ile każdego z nich na litr a potem zmieszać i opryskać Obliczyć tzn tyle co na opakowaniu pisze, chociaż Bożenka to już miarkę w oku ma i chyba dawała centymetr szklanki

Bogdzia, zbliża się strona 5000 wielkimi krokami Ja ci proponuję tam receptę na twój nawozik wrzucić bo wiesz, niedługo się zacznie Na stronie 4000 jest też filmik o twoim ogrodzie. Równe strony powinno się uczcić zawsze jakimś specjalnym wpisem , super by było No i jak ktoś zapyta to zawsze będzie wiadomo Ale nie rządzę się na nie swoim wątku Super dzień był wczoraj, piękna szadź znowu. A od dzisiaj słońce słońce słońce. Niech ten śnieg już topnieje bo wszędzie naokoło już wiosna a u nas w centrum to jakieś królestwo lodu
ren133 08:42, 15 lut 2017

jankosia napisał(a)

Niech ten śnieg już topnieje bo wszędzie naokoło już wiosna a u nas w centrum to jakieś królestwo lodu

No właśnie ... wyjątkowo zimowo jest w centrum Polski i ciekawe kiedy to odpuści ... największa nadzieja w zapowiadanych na week-end deszczach ... no wiem, że deszcz nie brzmi optymistycznie ale ujrzeć co pod śniegiem ... bardzo bym już chciała

Bożenko cieszę się, z twoich "nowych oczu"

A pisałaś u Asi chyba, że wiesz gdzie można kupić hakone makrę ... mogę prosić info na piv
sylwia_slomc... 08:43, 15 lut 2017

Bogdzia napisał(a)

Sylwia tu o rade jest zawsze kogo spytac ale tez sie cieszę że juz moge dłuzej poczytac na Ogrodowisku , a dzis długo siedziałam własnie u Ciebie, widziałam Twoje bardzo wypasione zakupy. Z takim sprzętem to duży ogród Ci niestraszny.

Nasze ręce już o ten sprzęt wołały od dawna