Ewko, wpadam do Ciebie, a tutaj taaka zima. I chociaż zdjęcia z 2010, to i tak oczy nacieszyłam Myślę, że chociaż taka pogoda jak teraz jest dla nas zabieganych wygodna, to jednak wszyscy chyba tęsknimy za prawdziwą zimuchą, szczypaniem w poliki, bałwanami, ganianiem po śniegu a nawet odśnieżaniem... Ech, piękna ta zima...
Ten fiolet, to faktycznie bordowy akcent...to jest klonik palmowy odmiana Filigree Lace
Uwielbiam takie koronkowe delikatnościmusisz go okrywać zimą?
Dla mnie hasło Krzywaczka jest bardzo atrakcyjneproszę o adres na PW już w zeszłym roku miałam tam być.
Wojtuś lubię bardzo takie zestawienia ale akurat na tej rabatce chyba tego nie widzę jednak.
Jazzy chyba Twoja koncepcja jest mi najbliższa, tz soliter i kulki: taki też miałam plan w głowie...kulek miało być mniej
ale te pin-y wyglądają super więc chyba będzie więcej. Małe kropki to żurawki lub trawki - sprawa wtedy nie była rozstrzygnięta. Co do solitera to chyba jednak najbardziej mnie przekonuje miłorząb lub jakiś bonsai. Miłorzęba nie jestem pewna bo obok będą wiśnie osobliwe - nie wiem czy to będzie współgrało. Bonsai drogie .... najwyżej będą kulki i miejsce na zjawiskowy krzok jak się dorobię obym tylko w dekadzie zdążyła