Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

wadol 16:06, 12 lut 2015

ana_art napisał(a)

Czy te hortensje to Vanille fraise? Dokładną nazwę potrzebuję co do rodzaju gatunku etc. Na cito.
Dziękuje
ana_art 09:03, 13 lut 2015

Mala_Mi napisał(a)

Nie prawda... śledzę od kilku dni stan kolejkowy.. najdłuższe to takie do 6 osobowego krzesła, czyli stania na 1-2 minuty To dowód ..
Aniu zazdroszczę Ci pozytywnie, ja bym jeszcze się chyba bała takich trudnych górek w sobotę na kotelnicy rano było cudnie, w połódnie tragedia 25 minut staliśmy z Maksem w kolejce... a wieczorem było spokojnie ale takie muldy na czerwonej w kierunki niebieskich kanap, że trzy razy miałam bliskie spotkania z przyrodą
ana_art 09:04, 13 lut 2015

wadol napisał(a)
Tak Dorotko to Vanilla Fraise, nie wie dlaczego info potrzebne na cito, chyba nie wyszłaś do ogrodu bo u mnie jeszcze spora warstwa śniegu
ana_art 09:05, 13 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Wróciłaś a Ciebie nadal na O nie ma...
wróciłam, ale wiesz zawsze przed i po urlopie jest nawał roboty a do tego dzieciaki rota przyniosły..
ana_art 09:06, 13 lut 2015

Edit napisał(a)
Podpowiem Turzyca bowles golden
dokładnie tak zobaczymy jak przeżyje zimę
ana_art 09:10, 13 lut 2015

Mala_Mi napisał(a)
Witaj w klubie ogrodowiskowych narciarek.
Nie siedze na forum bo jak sobie zaplanuje 3 dni na nartach to zawsze musi cos pomieszac szyki. Wpadla robota i walcze z czasem aby czesciowo sie wyrobić i jej nie stracic. Ale wyjazdu tez nie chce stracic.
Ale dumna jestem z ciebie ze siniaki i dupozjazdy nie zniechecily cie do nauki. Bedzie co wspominac.
Aniu ja uparciuch jestem W Białce spotkałam się z Aliną i zastanawiała się jak to że ja jeżdże, przecież w ubiegłum roku mówiłam, że nie umiem... już mnie chciała posądzić że nie byłam do końca szczera w ubiegłym roku
Mirka 09:14, 13 lut 2015

Ana pytam nieśmiało czy mogę na patyczki liczyć Pozdrawiam ze słonecznego dziś Mazowsza
ana_art 09:17, 13 lut 2015

iwonadm napisał(a)
Aniu jak będziesz mogła to poproszę zdjęcia tej tojeści
nie najlepsze, ale znalezione na prędce

ana_art 09:19, 13 lut 2015

Mirka napisał(a)
Ana pytam nieśmiało czy mogę na patyczki liczyć Pozdrawiam ze słonecznego dziś Mazowsza
oczywiście, jak będę cieła to będę pisała, u mnie kilkanaście się przyjęło co z nich będzie nie wiem, bo mi panowie połamali jak stawiali altanę... U Zielonej też się przyjęły, zatem jest szansa . U mnie na razie jeszcze śnieg i mgła...
przypomnij się ok?
Margo 10:09, 13 lut 2015

Ana, a kiedy tniesz hortensje ? Nie chodzi mi o datę ale o pogodę.
U mnie po śniegu to tylko odległe wspomnienie zostało, ale temp. są tak w okolicy 0, -1 w nocy w dnia do 5 na plusie. Ocieplenia na razie też nie zapowiadają. To już ciąć czy jeszcze czekać ?