Agnieszka Baraga, Olka babka, Agnieszka Napia, Kitek, Julka - posmyrany za uszkiem i po brzusiu też .. to członek rodziny, zgadzam się
Marzena z O - Everest ma już 15 lat.. o ile gość nie skłamał jego wieku, bo jak braliśmy go to powiedział, że ma 2 lata.. u nas jest prawie 13. To duży pies 45kg... a takie żyją krócej
Olka Leon - nie ma co nadrabiać... nic się nie dzieje... dziś pizgało, ale dało sie robić w ogrodzie.. wiec liście, liście, liście.. i wykopałam liliowce i irysy z jednej rabaty i trochę pomieszałam, róża posadzona

Ale co z wykopanym???? Ot dylematy i problem
Gosia - panorama niezła, ale to było...
Ula - bierze sie taka psinę na członka rodziny.. wiec trzeba dbać.. to też stworzenie boże.. ma uczucia
Haniu - dziś było ciepło, szkoda, że tak mocno wieje, bo było by idealnie

Często o tej porze roku już nadchodzi zima, wiec nie jest źle .. bo może być gorzej. Wiec nawet zdecydowałam sie na przesadzanie.. nawet 2 piwonie przytargałam w nowe miejsce

Twój Frodo też ma u Ciebie bezpieczną przystań
Jolka - mam nadzieję, że szczęśliwy jest z nami... chociaż mu na panienki nie pozwalaliśmy latać, a zawsze miał taka ochotę
Kachat - dzięki będę pytać wet.. a krzewy i drzewa u mnie też niektóre sie wogle nie wybarwiły... i w dodatku już bez liści
Mirella - przyroda głupieje, bo wyjątkowo ciepło i długa jesień, pomijam, że wiosna byłą miesiąc wcześniej. I mam nadzieję na taką za rok.... krokusy 11 lutego... ale było fajnie
Margarete - ogród z gumy nam potrzebny od zaraz
Szału z kolorami nie ma.. ale cieszę sie , że jest ciepło... i coś tam kloniki złapały barwy...