Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

U BusyBee w ogródku... 21:05, 04 lis 2014

Do góry
Trochę mnie nie było, bo wciąż słabo z czasem. Cieszę się, że mnie odwiedzacie
W ostatnie święto podróżowałam trochę, a wcześniej też mało czasu, bo przygotowałam wiązanki.

Miałam pokazać, jak coś ulepię......pokazuję więc, chociaż z opóźnieniem... Wiązanka jest spora - ma około metra długości...

Ogrodnik Mimo Woli cd 20:58, 04 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aniu jak my poprzednie 3 listopady wytrzymałyśmy? Co wysmyśliłysmy? Smętnie, smutno i ciemno... Może powieśmy lampki bożonarodzeniowe w listopadzie?

Tra la la..... u mnie pogoda ... nie narzekam.... co to 3 listopady... ja już daję radę ich..... no, nie będę pisać ile... kobieta lat nie podaje
Coś wymyślimy.. grunt, że róże posadzone.. Prawie posadzone, jedna zadołowana, bo Pastella postanowiła zakwitnąć... to już czysta złośliwość.... nie che wrócić do plebsu na wsiową... jak sie wnerwię to przesadzę nie patrząc na kwiaty. Ale mam co kopać....

Poz zbieraniu liści dmuchawą ledwo żyję.. kręgosłup mi odleciał.... i trudno nazwać to zbieraniem... gdzie gorzej.. a i tak przemielonych liści kilka ogromnych worów..

To po sprzątaniu Nie da sie wszystkiego...

Gdzieś na końcu świata... 20:56, 04 lis 2014

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Gosiu, jak już się u Ciebie zadomowią, to wrzuć zdjęcia

Ewcia oczywiście, że pokażę. Tak wyglądają pierwszego dnia

Skrętnik podzielony

Fiołeczki w mini doniczce

Połowa działki - czyli mam powoli dość 20:54, 04 lis 2014

Do góry
zawitka napisał(a)

Śliczny obrazek Halinko Pędraki są fe. Mam nadzieję że to jednak nie one Buziaczki
Ogród w Tarnowie 20:53, 04 lis 2014

Do góry
Piękna, słoneczna pogoda przedłuża egzystencje i kolorystykę roślin

Ogrodnik Mimo Woli cd 20:51, 04 lis 2014

Do góry
Agnieszka Baraga, Olka babka, Agnieszka Napia, Kitek, Julka - posmyrany za uszkiem i po brzusiu też .. to członek rodziny, zgadzam się

Marzena z O - Everest ma już 15 lat.. o ile gość nie skłamał jego wieku, bo jak braliśmy go to powiedział, że ma 2 lata.. u nas jest prawie 13. To duży pies 45kg... a takie żyją krócej

Olka Leon - nie ma co nadrabiać... nic się nie dzieje... dziś pizgało, ale dało sie robić w ogrodzie.. wiec liście, liście, liście.. i wykopałam liliowce i irysy z jednej rabaty i trochę pomieszałam, róża posadzona Ale co z wykopanym???? Ot dylematy i problem

Gosia - panorama niezła, ale to było...

Ula - bierze sie taka psinę na członka rodziny.. wiec trzeba dbać.. to też stworzenie boże.. ma uczucia

Haniu - dziś było ciepło, szkoda, że tak mocno wieje, bo było by idealnie Często o tej porze roku już nadchodzi zima, wiec nie jest źle .. bo może być gorzej. Wiec nawet zdecydowałam sie na przesadzanie.. nawet 2 piwonie przytargałam w nowe miejsce Twój Frodo też ma u Ciebie bezpieczną przystań

Jolka - mam nadzieję, że szczęśliwy jest z nami... chociaż mu na panienki nie pozwalaliśmy latać, a zawsze miał taka ochotę

Kachat - dzięki będę pytać wet.. a krzewy i drzewa u mnie też niektóre sie wogle nie wybarwiły... i w dodatku już bez liści

Mirella - przyroda głupieje, bo wyjątkowo ciepło i długa jesień, pomijam, że wiosna byłą miesiąc wcześniej. I mam nadzieję na taką za rok.... krokusy 11 lutego... ale było fajnie

Margarete - ogród z gumy nam potrzebny od zaraz

Szału z kolorami nie ma.. ale cieszę sie , że jest ciepło... i coś tam kloniki złapały barwy...

Bajkowy ogród Weroniki 20:47, 04 lis 2014

Do góry
bartek_luberda napisał(a)
Moja Lenka też chce taki stawik i mówi że piękny ogród Pozdrawiam

Bartku, dla Twojej Lenki chwilowo mój latający dywan
a do pozdrowień dołączę inne ładniejsze i większe "stawiki", które ostatnio odwiedziłam.

Karpuzkaldiran, czyli wodospad unoszący arbuzy wprost do Morza Śródziemnego w Antalii. Ja z bratanicą na "wagarach".

Przed śniadaniem sprawdzam, czy jest pogoda na opalanie. Basen czy morze?

Do południa Morze śródziemne w Belek. Można polatać na lotni.

Po południu opalamy się nad basenem.
Dla rodzin z dziećmi ten hotel z basenami i ogrodami to raj.
Nie będę kusić atrakcjami dla dzieci, ale powiem, jest pięknie.

Ogród niby nowoczesny ale... 20:45, 04 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Magda długo Cię nie było, ale jak wrociłaś to z klasą znaczy sie fotkami

Madżen...lepsze fotki to ja mam...z ogrodu Bressingham...byłam tam tydzień temu...i jestem oczarowana ilością traw...bylin już mniej bo niestety część już wycięta...ale i tak warto było jechać..

http://www.bressingham.co.uk/explore/gardens

fotki wstawię w weekend jak się ogarnę...

a to na szybko

Rododendronowy ogród II. 20:42, 04 lis 2014

Do góry
Mirella napisał(a)

Dziękuję , to wybrany fragment, jest dużo większa, na tej fotce widać jaki potfffór to jest strona południowa ale jeszcze jest dalszy ciąg od wschodniej strony(narożnik).

Mirella przez ta cudna róze spac nie moge , jak takie cudo mogło gdzieś wyrosnąc? U mnie ziemia piaszczysta , nie mam szans na takie widoki.Dobrze ze u mnie wkleiłas to mogę sie zachwycac ile chcę.
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:42, 04 lis 2014

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Ostatnio nie miałaś czasu wyskoczyć na leśny spacer. Wobec czego las przychodzi do Ciebie, na kolejną rocznicę.

Haniu Ty zawsze masz trafione pomysły, masz rację, bardzo mi lasu brakuje, tym bardziej dzięki za ten widok
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:40, 04 lis 2014

Do góry
Mirella napisał(a)
Aniu, na tysiączek dla Ciebie, dziękuję że jesteś, bardzo lubię zaglądać do Ciebie,

Mirelko dzięki za edenkę, śliczna
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:38, 04 lis 2014

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
Witaj Aniu. Zaglądam i czytam że masz problemy ze zdrowiem. Kuruj się Kochana, zadbaj o serduszko, oszczędzaj się Słonko.
A z okazji 4 latek i kolejnego tysiąca życzę Ci wszystkiego najlepszego i zostawiam to

Buziam i ściskam mocno

Asiu dzięki za piękną różę i pamięć pozdrówka
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:38, 04 lis 2014

Do góry
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:37, 04 lis 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
A ja zostawie Ci ptaszki bo wiem ze też lubisz je fotografowac.

Bogdziu dziękuję za kowalika i sikorkę, oczywiście, że bardzo lubię je fotografować
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:37, 04 lis 2014

Do góry
A teraz kolorki

I magiczna kula
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:34, 04 lis 2014

Do góry
I czuprynki

Buksy też się pomyliły i wypuszczają przyrosty
Siejsko czarodziejsko 20:33, 04 lis 2014

Do góry
no muszę się pochwalić
moimi różyczkami, przy pielęgnacji gałązki uczepiły się spodni no i złamałam
pomna żeby wszystko wsadzać do ziemi to wsadziłam i mam
jedna będzie czerwona (pokazywałam zakup ze zdjęciem w wątku o zakupowych okazjach, druga fioletowa (lekki wrzosowy kolor) i ładnie pachnie

zobaczę jak przezimują, patyki wsadziłam do doniczki - sadzonki wrześniowe
bałam się że przyjdzie zima nim się ukorzenią, ale chyba dobrze im idzie bo wypuszczają nowe listki
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:32, 04 lis 2014

Do góry
Prymule które oszalały
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:31, 04 lis 2014

Do góry
Ogródeczek jagody99 20:29, 04 lis 2014

Do góry
Moje malenstwo

Hi hi hi a tu niespodzianka babcia Jadzia na halloween
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies