Oto mój wał: 1. Wał ma szerokość około 1,5 metra + spadek. Czy wystarczy posadzić świerki 70 cm od siatki czy to za mało? 2. Czy dwie Omoriki na jedno przęsło (mam 3 czyli w sumie będzie 6 drzewek) wejdą? Czy ogólnie nie będzie im tam za ciasno? 3. Moje osiedle domków jest nowe. Trochę boję się, że mój żywopłot będzie taki wysoki i będzie to dziwnie wyglądało. (Choć może nowi mieszkańcy tez coś wyższego posadzą?) Oto zdjęcie osiedla obecnie: Danusiu - czy to wszystko by u mnie "zagrało"?
Danusiu przybiegłam zobaczyć nowe zakupy do nie tylko bukszpanowego,a tu nic nie ma Litosci! pozdrawiam!! PS trawy pieknie się komponują z resztą, a limka jak obficie kwitnie!!
Takie świerki przyjadą jutro rano Są o-g-r-o-m-n-e
Zjechały dziś te wielkie drzewa, które wczoraj kupowałam, ale nie zobaczyłam rozładunku Ale ustawiałam je z samego rana. To wielka przyjemność móc "pracować" z takim materiałem roślinnym. Zobaczcie jakie wielkieee Ten stożek ma za zadanie zasłonić od ulicy podłużne okno.
Na podstawie tego zdjęcia nie da się odróżnić, poza tym one są młode i mają podobny teraz pokrój. Ja nie umiem. Chyba zaczekaj, aż zaatakuje je lycinek jałowcowiaczek Głupia rada, ale nie mam pomysłu A może wszystkie to Blue Arrow?
Co dodać do ziemi by miała niebieskie kwiaty?.
piękna ale czy wszędzie dostępna cudo jedno wiem mam ją na oku
Prawie jak skok ze spadochronem Kupiłam dziś (tym razem przy okazji sobie ) cudowne hortensje, akurat dzwonił do mnie Sebek
Irenko, zaraz polecę do pracy następne rośliny ustawiać, objechałam kilka szkółek i wracam