Ja mam tylko jedną, po co trzy, skasuj pozostałe w takim razie. Miałam Mozilla Firefox i mieliło zdjęcia, skasowałam. Teraz mi działa.
Zdjęcia zmniejszam w Picasa 3.
ka1sia - oczywiście przyjmujemy całą rodzinkę, bo pewnie będą "podczytywać" Ładnie już jest.
ela_nowakowska - witaj, coś czuję że rozmawiałam z Tobą długo dziś przez telefon, temat się zgadza
piotr_prokopiak - jeśli nie założysz własnego wątku, prosimy o wklejanie zdjęć swojej kolekcji w wątkach tematycznych o bylinach, krzewach itd. Zapraszamy do wzbogacania galerii kwiatowych i przekazywanie swoich doświadczeń w uprawie.
matty - witamy i pewnie się będziemy widywać na ekranie
tula - obiecaj mi: żadnych kompleksów, ogrodowisko leczy z nich Pozdrawiam
Ja też nie śpię, bo nakręciłam się niesamowicie tym co dziś kupiłam do swojego ogrodu, oczywiście za mało tego jest... jak by tu więcej sprowadzić? Okaże się w sobotę
Śliczne rabaty, widać już zarys ogrodu, ale tych pojedynczych egzemplarzy...no nie wiem jak je zagospodarować tak na szybko
Zobaczymy co pokaże rysunek
Lipy wymienione spotkałam, pierwsza ma kulistą koronę, druga wrzecionową. Polecam.
Należy kierować się tym co chcemy osiągnąć, czy coś zasłonić, ile mamy miejsca., czy nam zacieni, czy nie ma zacieniać.