Pamiętne czasy, Witek ze złamaniem trójkostkowym i wylewanie fundamentów w tym czasie Gdyby nie Marek-sąsiad - koniec kropka by było. To dowód, że na sąsiada można liczyć.
Ogród w zimie szczególnie gdy nie ma pieknego puszystego sniegu ani szrony=u wygląda na smutny , nawet martwy i jeśli są w nim ptaki to widac jednak zycie . Ptaszki zimą to wspaniałe obserwacje i zycie dla ogrodu , dlatego warto o nie zadbac. Ja dzis kupiłam dla rudzika robale mrozona ochotkę i suszone rozwielitki , od jutra bedzie je dostawał , ciekawe jak mu sie spodobają. Zbyszku tez mam robale w zamrazarce
Kochan odpowiem zbiorowo bom przy garach
Miało być góralskie ognisko , śpiewy i kiełbaski i co? Kocha.Wy nie przyjedziecie a młodsza część ekspedycji powalona wirusem Był płacz i przekonywania że oni mogą i nic im nie ma ale termometr nieubłagany Musiałam solennie obiecać że ognisko w ferie będzie i drzewa nie spalę i bez nich się nigdzie nie ruszę Kiełbaski w piekarniku zrobione i chłopcy w łóżkach. Będzie plan awaryjny i dlatego pichcę
Życzę Wam miłych chwil dzisiaj i jutro bez względu na to jak i gdzie świętujecie
Niech Nowy Rok będzie lepszy od starego i niech się Wam spełnią wszystkie plany i marzenia
Buziaki
Dzis biegałam po ogrodzie z aparatem to jutro może wrzuce jakieś zimowe foty z ogrodu, teraz jeszcze szykuje sie do spotkania z przyjaciółmi i wspólnego powitania Nowego Roku.
Wszystkim odwiedzającym mój wątek składam serdeczne, noworoczne życzenia, oby ten 2015 rok dla wszystkich przyniósł same szczęsliwe dni, same pogodne chwile, obysmy chcieli i lubili ze sobą być, dogadywać się i wspólnie rozwiązywać problemy, obyśmy byli wszyscy szczęśliwi i zdrowi. A dzis życzę wszystkim szampańskiej zabawy.
Do siego roku !!!!