Widziałam całą stronę www. Psy tej rasy zawsze mi imponowały swoją urodą. Pisze o urodzie bo na temat tej rasy bardzo mało wiem. Kto wie może kiedyś...
Niepodważalne jest to że są piękne.
Ochhhh .. Jak ja uwielbiam taki terroryzm .. Czeeekajjjjj juz leca tylko na inny sprzęt się przerzucę.
Hosty już powolutku robią sie żółciutkie.....
Skimmia zawsze mnie urzeka tymi swoimi dziwnymi kffiatuchami.. Wnet będą różowo- bordowe
Limka na patyku do tej pory wygląda pięknie
Noo i kolejny piękniś .. Nachyłek dostałam go od Pani z bylinowego w gratisie ze stwierdzeniem : nie wiem czy jeszcze coś z niego będzie ....a on mnie cieszy już ze dwa miesiące i jak widać nie zamierza skończyć kwitnienia .. Mam nadzieję ,że się wysieje na kolejny rok bo ta eteryczność łodyg i listeczków jest powalająca
Buziole dla Wszytskich zaglądających z jesiennego mikro ogrodu
Piękny ten Leonardo, czy to zdjęcie wiernie oddaje kolor ?
zamówiłam go z mysla,że bedzie bardziej czerwony niz malinowy.
Moje chopiny tez wystrzeliły w niebo,chyba będe musiała fotki z drabiny robić
Strasznie mnie dręcza te Twoje stożki,sa takie smukłe, chciałabym odmałpować jeśli pozwolisz
Możesz mi podać jakie wymiary dałeś przy podstawie?
Sadziłam dzisiaj cebulki, nie zdążyłam ze wszystkim, ale trochę ubyło, uff
Jestem zła bo około 30 szt. tulipanów z Biedry musiałam wyrzucić, ciekawe co będzie z resztą
Zrobiłam kilka zdjęć ale takie nijakie wyszły.
Pomożecie w identyfikacji? Czy to berberys red torch??? Im więcej zdjęć oglądam i czytam tym bardziej mam kocioł w głowie. Wreszcie zdecydowałam się gdzie posadzić, więc muszę wiedzieć jak rosną