Nie poddawaj się, siej jeszcze raz, teraz na pewno się uda. Chyba lepiej zraszać, może przelałaś? Moja pierwsza stipa w zeszłym roku też nie podołała moim umiejętnościom
Tylko pochodziłam po ogrodzie, sprawdzałam, co wykiełkowało Planuję za tydzień podziałać - ma być cieplej Rozplenic jeszcze nie wysiałam, muszę dokupić doniczek
Podziałałaś w weekend w ogrodzie? Ja sporo porobiłam Rozplenica od Przemka wykiełkowała ale bardzo nierówno, 3/4 nasionek jeszcze nie. Rubrum nie wykiełkowała, zastanawiam się czy ona w ogóle zawiązała nasiona?
Moja stipa tak jak Twoja, 4-5 cm ale pojedyncze igiełki, czekam aż się wzmocni żeby pikować.
Ze stipà też będzie pieknie ale ona u mnie wymarza i co roku sieje .....a na moje hektary nie da rady co roku tyle sadZic więc poszłam w hammeln rozplenicę.
Spróbuj ze stipâ ja jà uwielbiam
Super skrzynie Ci wyszły Stipa ma już po dwa włoski? Jak tak, to można pikować Moja ma pojedyncze i muszę poczekać. Krokusy i tulipany wystawiły tylko listki, a u Ciebie tak fajnie
Przemku, stipa ma tylko 4-5 cm I nadal pojedyncze kłoski, jeszcze nie mogę jej pikować. Rozplenicy jeszcze nie posiałam, ale w tym tygodniu to zrobię mam też nasionka rozplenicy Rubrum