Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 12:06, 14 mar 2016

Dla Malkul: moj trzcinnik wyglada tak.dopatrzylam sie nowych klow wiec jestem ku spokojna.ale obetne te drobne suche z zeszlego roku, moze ja to do rosniecia dodatkowo zmotywuje
malkul 12:07, 14 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
Dla Malkul: moja klisownica wyglada tak.dopatrzylam sie nowych klow wiec jestem ku spokojna.ale obetne te drobne suche z zeszlego roku, moze ja to do rosniecia dodatkowo zmotywuje

a to ty się kochana pytałas o kłosownicę? czy o trzcinnika?
ja pokazywałam trzycnnika KF
nawigatorka 12:09, 14 mar 2016

Juzia napisał(a)
A u mnie zimno i wieje i myślałam, że kawę mi tu dadzą.....a ona sobie poszła działać do ogrodu

Fotek nie zapomnij zrobić biednym i chorym!!!
pociesze Cie u mbie juz tez skinca niw ma.
Obcielam troche FK i piec razy zmienialam nozyce i sekato na inny bo wszystko sie na nich zatykalo.koszmar.mus pomyslwc o jakims sekatorze nowym.

Cos tam sobie pograbilam, czytaj gruz z trawnika a potem malowanie tego co naspawala M.wiec nie ma co pokazywac na zdjeciach
iwka 13:16, 14 mar 2016

nawigatorka napisał(a)

Dxien dobry.
A wiesz ze klosownice maja juz po 3 liscie.wzeszlo chyba 5 sztuk.moze cos z nich bedzie
Ja tak sobie przemyślałam z tą kłosownicą i stwierdzam, że stanowczo za późno zebrałam nasiona, one pewnie w tych kłoskach je mają i z większości pewnie już wyleciały, zanim je zebrałam. Nauczka na przyszłość
Mogę wysłać Ci za jakiś czas ze dwie kępy to podzielisz sobie i trochę sadzonek będziesz mieć

edit. jajco gipsowe mi nie wyszło poszłam na łatwiznę, gazy nie chciało mi się rozkładać i kilka warstw złożonej kładłam, powietrze się dostało czy coś ale zabawa była super. Jak znajdę chwilę to jeszcze raz zrobię, tylko teraz bez eksperymentów
nawigatorka 13:25, 14 mar 2016

malkul napisał(a)

a to ty się kochana pytałas o kłosownicę? czy o trzcinnika?
ja pokazywałam trzycnnika KF

Moj blad.pytalam o trzcinnik i na zdjeciu trzcinnik
Zeta 13:27, 14 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
jesli patrzysz na wierzby jak na meterial na wianek to pierwszy najwazniejszy krok juz poczynilas.wyrzuty niepotrzebne.
Ja wlasnie odebralam zgode na wycinke naszych dwoch wierzb.

Ja zrobiłam mamie wianek z winobluszczu bardzo fajnie wyglada polecam
Zeta 13:28, 14 mar 2016

Wianek super sie prezentuje ...ja jak zwykle opoźniona na O .....ale nadrabiam
nawigatorka 13:30, 14 mar 2016

iwka napisał(a)
Ja tak sobie przemyślałam z tą kłosownicą i stwierdzam, że stanowczo za późno zebrałam nasiona, one pewnie w tych kłoskach je mają i z większości pewnie już wyleciały, zanim je zebrałam. Nauczka na przyszłość
Mogę wysłać Ci za jakiś czas ze dwie kępy to podzielisz sobie i trochę sadzonek będziesz mieć

edit. jajco gipsowe mi nie wyszło poszłam na łatwiznę, gazy nie chciało mi się rozkładać i kilka warstw złożonej kładłam, powietrze się dostało czy coś ale zabawa była super. Jak znajdę chwilę to jeszcze raz zrobię, tylko teraz bez eksperymentów

Nie bede Cie kochana z tej klosownicy ograbiac.juz dosc ze nasionami sie podzielilas.chyba ze mialabys wyrzucic ale.kto by takie cuda wurzucal.a z siewkami nie jest najgorzej.rosna.a dzis wygladaja tak

Co do jajek to za grubo tej gazy to faktycznie moze zaszkodzic a nawet utrudnic produkcje.ale kto jak kto ale Ty dasz rade.ciesze sie ze choc zabawa byla fajna
nawigatorka 13:33, 14 mar 2016

Skoro siedze juz przy siewkach to moja werbena na dzis

I stipa
nawigatorka 13:36, 14 mar 2016

Zeta napisał(a)

Ja zrobiłam mamie wianek z winobluszczu bardzo fajnie wyglada polecam
ciekawy pomysl.ale z liśćmi czy samych pedow.wlasnie mi uswiadomilas ze wywalalam kilka dni temu niewielkie winogronu a z niego takie ladne wianki wychodza.ide wygrzebac z kompostu