Dla Malkul: moj trzcinnik wyglada tak.dopatrzylam sie nowych klow wiec jestem ku spokojna.ale obetne te drobne suche z zeszlego roku, moze ja to do rosniecia dodatkowo zmotywuje
pociesze Cie u mbie juz tez skinca niw ma.
Obcielam troche FK i piec razy zmienialam nozyce i sekato na inny bo wszystko sie na nich zatykalo.koszmar.mus pomyslwc o jakims sekatorze nowym.
Cos tam sobie pograbilam, czytaj gruz z trawnika a potem malowanie tego co naspawala M.wiec nie ma co pokazywac na zdjeciach
Ja tak sobie przemyślałam z tą kłosownicą i stwierdzam, że stanowczo za późno zebrałam nasiona, one pewnie w tych kłoskach je mają i z większości pewnie już wyleciały, zanim je zebrałam. Nauczka na przyszłość
Mogę wysłać Ci za jakiś czas ze dwie kępy to podzielisz sobie i trochę sadzonek będziesz mieć
edit. jajco gipsowe mi nie wyszło poszłam na łatwiznę, gazy nie chciało mi się rozkładać i kilka warstw złożonej kładłam, powietrze się dostało czy coś ale zabawa była super. Jak znajdę chwilę to jeszcze raz zrobię, tylko teraz bez eksperymentów
Nie bede Cie kochana z tej klosownicy ograbiac.juz dosc ze nasionami sie podzielilas.chyba ze mialabys wyrzucic ale.kto by takie cuda wurzucal.a z siewkami nie jest najgorzej.rosna.a dzis wygladaja tak
Co do jajek to za grubo tej gazy to faktycznie moze zaszkodzic a nawet utrudnic produkcje.ale kto jak kto ale Ty dasz rade.ciesze sie ze choc zabawa byla fajna
ciekawy pomysl.ale z liśćmi czy samych pedow.wlasnie mi uswiadomilas ze wywalalam kilka dni temu niewielkie winogronu a z niego takie ladne wianki wychodza.ide wygrzebac z kompostu