Ale namnożyło się żurawek moje też ladne, a gruziński cosik zmarniał, no i nie kwitnie, azalie sobie poradzą, nie martw się a na okrągłą stronkę kwiatucha przesyłam
Dzidko, mnie również w tym roku ozdabianie świąteczne idzie jak po grudzie. Nie umiem robić dekoracji, jeśli dom nie jest przygotowany, a jeszcze sprzątam Wszelkie wianki i stroiki robię po ubraniu choinki, a ta jeszcze rośnie Jednakże późną nocą coś tam powstaje, ale czy będzie czym oczy napawać, to wątpię. I żeby tak całkiem nie na pusto - fotki zrobione przed chwilą, bombki w trakcie procesu "twórczego" jeszcze bez zawieszek i ostatecznego błysku. W tym sezonie motywy kwiatowe
U mojego Pana Bylinowego były jakieś morelowe naparstnice.. nazwy nie zapisałam.. i nie pamiętam czy w końcu ją kupiłam czy nie. Mam dwie nowe odmiany.. czekam..
Łubin u mnie był ładny raz w 2011... potem padł i tyle go widzieli.. nawet mam dowód.... nie płakałam za nim, bo moje zakupy u tego sprzedawcy to jedno wielkie oszustwo.. nic nie przyszło takie jak zamawiałam. Sklep też przestał istnieć..
Tulipanowiec amerykański Aureomarginatum. Kupowałam dla kwiatów, a mam dla liści, bo kwiatów na tej odmianie po prostu nie widać ..
Szukajcie a znajdziecie
Z Muminkiem to ciężka praca... do takich maluchów jestem już za stara.. i za wolna... ale jest fajny urwis... I żeby jeszcze spał w nocy.... ale cóż.. nie można mieć wszystkiego..
A ozdoby świateczne sie przydają....... wyszperane na strychu (myślałam, że je wyrzuciłam).... maja już ponad 20 lat Świetna zabawa
Sebciu świetnie udekorowałeś przed domem. Bardzo mi się podobają te proste wianki na bramie, pamiętam, że rok temu tez miałeś. Z taka elegancją wygląda posesja, jak z amerykańskiego filmu