Zanim odpowiem na wcześnejsze wpisy.
Dotąd nie widziałam na zywo cudnych iluminacji na Trakcie Królewskim w Warszawie.
Wybieraliśmymy się z eM na oglądanie iluminacji i wybrać się nie mogliśmy. Najpierw czekaliśmy na śnieg, żeby było nastrojowo, jak spadł, to do weekendu stopniał, potem padał deszcz, a w święto Trzech Króli byłam chora.
Za to codzienmnie widuję napis "Warszawo kocham cię" na wiezowcu Galeco przy Rondzie Daszyńskiego, a także cudowne tunele na Świętokrzyskiej, bo codziennie jeżdzę Świetokrzyską.
Wreszczie wczoraj wybraliśmy się z eMem na podziwianie iluminacji.
Mąż gdzieś wtrynił aparat, więc teraz pokaże tylko kulka zdjęć z mojego telefonu.
Choinka w biało-czerwonych barwach przed Pałacem Prezydenckim.
Choinka na Placu Zamkowym:
Jedno z drzew przy Skwerze Hoovera.
I jedna z przestrzennych iluminacji, których przy Trakcie Królewskim jest mnóstwo.
Zachęcam wszystkich, którzy mogą i chcą, do obejrzenia iluminacji nie tylko na Trakcie Królewskim ale takze w Łazienkach Królewskich (też wczoraj widziałam) oraz w Wilanowie (nie byłam, planuję być). Hania Anebell była i bardzo poleca.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.