W trzecim sezonie jest już wielka i rośnie bez żadnej podpory. Takie mam obserwacje odnośnie wszystkich austinek, których wysokość podają 1,5 M
W tym roku liczę ze wreszcie William Szekspir będzie rósł bez podpory
Irenko przy tarasie kuchennym właściwie mam same kwadratu i te 6 kulek nie pasuje. W pozostałych miejscach zostają kule
U mnie mniej padało a przede wszystkim łagodnie, bez wiatru , bez oberwania chmury. Taki dobry wiosenny obfity deszcz
Chyba cudownie wraca sie do takiego różanego ogrodu po delegacji
Mam jak Justyna , zachwycam sie moimi różami i wzdycham do obcych.
Czy Tuscany zmienia tak samo wybarwienia jak Doktorek? Dr to chyba moje tegoroczne odkrycie za obfitość kwitnienia, kolor(y) kwiatów i kształt kwiatka
A jakie Twoje pierwsze tyły?
Cudowne masz róże, czekam na podsumowanie która w tym roku bedzie twoja faworytka. Tak za miesiąc ocenisz?
Fajnie ze mamy inne kolory. Po wykopaniu Jamesa jakoś u mnie sie zbyt purpurowo zrobiło i co dziwne te jasne róże u mnie pózniej kwitną
Asia daj anabelkom podpory i daj im teraz dużo nawozu płynnego, bo sa zabiedzone, niedożywione. Moje incredibal po ulewnych deszczach gdy leżały na bukszpanach ciełam w siepniu bez zamiłowaniu, nic im nie bylo
Na moment przed wycięci, drażni mnie ze takie wysokie rosna i sie pokładaja. A juz kolor to w ogole porazka... Miały byc białe... W białych czosnkach...