babo skąd ty masz chęci czas i siłę? no wytłumacz mi to kochana
Mam chryzantemy przy drzwiach wejściowych w osłoniętym miejscu, mróz ich nie liznął
Od tygodnia walczę z przeciwnościami losu. Trudne chwile, chodzę jak otumaniona, słabo jeżdżę, kierowcy pukają się w czoło, co mi się nie zdarzało dotąd. Normalnie wstyd, ale to ze stresu Poprawiło się. Byłam dziś na giełdzie, nakupiłam zieleniny, znaczy gałęzi, leżą, czekają nie wiem na co Chyba żebym się zlitowała i ukleciła wianki. Obiecałam, a tu nie ma kiedy się zebrać. Może jutro, chociaż cokolwiek...
ja bym tak to ułożyła- mało lawendy ( na boku dużo, jak chciałaś), mało kosodrzewiny, dywan z seslerii
Choinkę ubierzemy bliżej świąt. Wiem wiem to już tylko 2 tygodnie. Może więc pod koniec przyszłego tygodnia ubiorę. Najlepiej wyglądałaby żywa ale my mamy sztuczną. Żywą na biało ubraną ma sąsiadka. I zawsze wygląda obłędnie. Po prostu dech mi zaparło gdy ją zobaczyłam. Ps. Na prawdę muszę się wziąć za te wstążki. Białą coraz trudniej dostać
Na FB są pytanie, czy plotłaś od góry czy od dołu??? Ile czasu zajmuje ulecenie takiego warkocza? I inne też były ale już nie pamiętam.. Mnie osobiście też te odpowiedzi interesują Każda fota z FB jest udostępniona już ponad 100 razy Robisz furrorę światową..
to jeszcze jeden wzór dla Ciebie platki srebra można tez tak miedziane zrobić
Uduszenie go nic nie zmieni, niestety
w tym zestawie nic nie zmieniaj bo jest piękny!
za parę dni może już się u mnei coś urodzi z ozdób dzis zrobiłam jakieś dziwaczne chinki przed domem ale jeszcze nie na gotowo więc nie fociłam. ale duuu......y nei urywa. i dumam nad tym eukalitpusem czy go kupowac czy nie ,może coś innego na giełdzie lub w lesie wypatrzę
widzisz tak naprawde to ja zawsze myslę że jestem do ppppp......y i się starm dlatego tak mocno zawsze
uduś pana
ta u nas ma byc 8 na plusie już od czwartku. dziś rano było -8
Justyś było ostatnio tam były diwe foty jedne powiązane stoja a te neipowiązane leżą połamane