Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

mira 22:37, 07 gru 2016

Wiem że popularność Ci już uwiera jak zobaczyłam co zrobiłaś poszłam dziś powiązać moje bo stale to odkładałam. Wiązałam jak leciało - i myślałam jak to robiłaś więc tym bardziej szacun - pomysł to jedno wykonanie to inna bajka.

pozdrawiam
Mala_Mi 10:02, 08 gru 2016

Na FB są pytanie, czy plotłaś od góry czy od dołu??? Ile czasu zajmuje ulecenie takiego warkocza?
I inne też były ale już nie pamiętam..

Mnie osobiście też te odpowiedzi interesują

Każda fota z FB jest udostępniona już ponad 100 razy Robisz furrorę światową..
malkul 10:10, 08 gru 2016

Mala_Mi napisał(a)
Na FB są pytanie, czy plotłaś od góry czy od dołu??? Ile czasu zajmuje ulecenie takiego warkocza?

hihihi to juz nei ma siły
mus nam tu zaraz gotową instrukcję dać i opisy co ile i jak
Nikita 10:46, 08 gru 2016

Rany, ja po jakiś Krakowach jeżdżę szukając atrakcji a tu takie warkoczowe cudeńka !!! Gdzieś na Pinterest podobne widziałam ale tamte nawet „do pięt” nie dorastają tym twoim warkoczom. FB nie mam, więc zobaczyć nie mogłam, ale wcale się nie dziwię że zrobiły furorę. Po prostu HIT Ogrodowiska !!! Coś czuję że przyszłej jesieni będziemy ogłaszać konkurs na najpiękniejszy rozplenicowy warkocz ( to pomysł dla Danusi, żeby troszkę rozruszać późnojesienne Ogrodowisko).
A swoją drogą, kochaniutka nie pomyślałaś, żeby otworzyć jakąś działalność gospodarczą na pół etatu i dorabiać po godzinach…ha ha? Bo nową profesje zawodową już zapoczątkowałaś – „fryzjerstwo ogrodowe”. No pomyśl…przyjemne i pożyteczne, łączy pracę zarobkową z hobby…Przecież w ogrodzie można wszystko zaplatać…i trawy i winogrośl, wszelakie pnącza, że o wierzbie i drzewach owocowych już nie wspomnę….
Jolka do dzieła! Będziesz prekursorką i nauczycielką naszą, inspiracją i natchnieniem dla pokoleń !
Ale pojechałam…ha ha
yolka 17:05, 08 gru 2016

Mala_Mi napisał(a)

Aniu, na FB nie odpowiem bo tam nie należę należę tylko do Ogrodowiska,
Pletłam oczywiście od dołu i zajęło mi to kilkanaście minut - 1 szt. Jeśli ktoś za kogoś może odpowiadać to proszę odpowiedz Odwdzięczę się, zaplotę Ci włosy jak się spotkamy
yolka 17:06, 08 gru 2016

mira napisał(a)
Wiem że popularność Ci już uwiera jak zobaczyłam co zrobiłaś poszłam dziś powiązać moje bo stale to odkładałam. Wiązałam jak leciało - i myślałam jak to robiłaś więc tym bardziej szacun - pomysł to jedno wykonanie to inna bajka.

pozdrawiam

Teraz już czuję się raźniej bo są ze mną Paweł i Asia
Bogdzia 17:35, 08 gru 2016

Przyszłam pomachac celebrytce.
yolka 17:40, 08 gru 2016

malkul napisał(a)

hihihi to juz nei ma siły
mus nam tu zaraz gotową instrukcję dać i opisy co ile i jak

Ok mogę Was pozaplatać, ale instrukcji nie mam, jadę z pamięci
yolka 17:42, 08 gru 2016

Nikita napisał(a)
Rany, ja po jakiś Krakowach jeżdżę szukając atrakcji a tu takie warkoczowe cudeńka !!! Gdzieś na Pinterest podobne widziałam ale tamte nawet „do pięt” nie dorastają tym twoim warkoczom. FB nie mam, więc zobaczyć nie mogłam, ale wcale się nie dziwię że zrobiły furorę. Po prostu HIT Ogrodowiska !!! Coś czuję że przyszłej jesieni będziemy ogłaszać konkurs na najpiękniejszy rozplenicowy warkocz ( to pomysł dla Danusi, żeby troszkę rozruszać późnojesienne Ogrodowisko).
A swoją drogą, kochaniutka nie pomyślałaś, żeby otworzyć jakąś działalność gospodarczą na pół etatu i dorabiać po godzinach…ha ha? Bo nową profesje zawodową już zapoczątkowałaś – „fryzjerstwo ogrodowe”. No pomyśl…przyjemne i pożyteczne, łączy pracę zarobkową z hobby…Przecież w ogrodzie można wszystko zaplatać…i trawy i winogrośl, wszelakie pnącza, że o wierzbie i drzewach owocowych już nie wspomnę….
Jolka do dzieła! Będziesz prekursorką i nauczycielką naszą, inspiracją i natchnieniem dla pokoleń !
Ale pojechałam…ha ha

Magda tak mi nakadziłaś że szok - a inni też zaplatają
yolka 17:46, 08 gru 2016

Bogdzia napisał(a)
Przyszłam pomachac celebrytce.

Przynajmniej stronek w wątku trochę wpadło

Ad celebrytów:
Dzisiaj w pracy z kolegą zastanawialiśmy się kiedy zostanie ogłoszony casting na imię dla dziecka Lewandowskich.

Wystarczy być ciężarną żoną Roberta Lewandowskiego i się jest znanym...