Niech te święta nas urzekną,
niech się w nas duch świąteczny zbudzi,
który stres i niesnaski ostudzi,
by święta warte były zapamiętania,
a każda chwila warta wspominania!
Niech nas poniesie radość jak ta z dziecięcych lat,
na samą myśl o świętach niech nam ubywa lat!
Witam wszystkich bardzo serdecznie Cieszę się że do mnie zaglądacie choć ostatnio jestem na forum bardzo rzadko co spowodowane jest intensywnym okresem w mojej pracy Święta zbliżają się wielkimi krokami i mam nadzieję że przez ten okres trochę odpocznę i nadrobię zaległości w wielu sprawach ...a przynajmniej mam taką nadzieję Pogoda za oknem bardziej wiosenna niż zimowa Śniegu w tym roku raczej nie będzie co osobiście bardzo mi nie przeszkadza Intensywnie myślę o wiośnie bo w ogrodzie martwy sezon i czuje pustkę ale jeszcze parę miesięcy i będziemy działać, focić i zachwycać się otaczającą florą
Zgodnie z naszą tradycją, rozpoczynamy życzenia świąteczne.
Życzymy Wszystkim kochanym Uczestnikom i Sympatykom Ogrodowiska z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku, wspaniałych chwil wśród Rodziny i Przyjaciół, dużo ciepła, życzliwości, zdrowia i niespożytej energii jaką Wam staramy się przekazywać do czynienia zmian w Waszych ogrodach i domach.
no i mój pierwszy w życiu wianek - eksperymentalny, zrobiłam na sośnie bo zamysł był że ma być zgrzebnie-naturalnie-surowo-ascetycznie i w 100 pro natura - nie licząc bombek, będę jeszcze robiła na drzwi więc mam nadzieję że wyjdzie lepiej ...
a no i jeszcze mych
nie mam na niego pomysłu , na razie jest na balkonie.
warsztat pracy a na nim dwie latarenki które zakupiłam bo pop pierwsze kosztowały dychę jedna po drugie uznałam że będą mi pasować do foteli ogrodowych i do stolika którego nie mam