Zgodnie z obietnicą wrzucam parę fotek z ogrodu, które wykonałem w przerwie między drobnymi pracami w ogrodzie no i pstrykałem bo pogoda sprzyjała - choć mocno dmuchało. Poniżej wrzucam fotki i proszę aby co niektóre osoby oglądające zdjęcia o usposobieniu krytycznym oraz negatywnym podejściu do świata aby nie "kąsały" mnie za bardzo - bo mam od "groma" roboty w pracy, wokół domu i w ogrodzie - więc nie będę miał czasu lizać rany po "ukąszeniach" w wątku. Po prostu trzeba traktować tę galerię fotek - ot tak na luzie z przymrużeniem oka a te moje wygłupy z aparatem w ogrodzie - najlepiej oglądać popijając herbatkę (albo "cuś" bardziej rozweselającego).
Sesje zdjęciową podzieliłem tematy i o to pierwszy z nich zatytułowany:
Śliczne (tfu, tfu)...opłacało się napracować przy wykopie...pochwal eMa, kawał dobrej roboty wykonał...no oczywista oczywistość razem z Tobą...doczytałam u Kamili, że na buksy się szykujesz...namiar już masz?...Buziolki
Aneczko i pozdrawiam Dopadło mnie choróbsko i siedzę pod kołdrą
Tessi
Jagoda dzięki
Iwonko i Gosiu więc co do nawadniania to zaraz zobaczycie co i jak Skorzystałam z usług najbardziej odpowiedniej do tego firmy
Przyjechał do nas taki Pan....
i taki Pan