Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród w skali mikro :) 20:56, 12 lut 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
I mnie się dziabągi podobają I wianki zobaczyć chcę z nich zrobione...

Kuleeee.. Planowałam zrobić wianek walentynkowy , ale mi się czas rypnął ..... Chyba się raczej nie wyrobię ... Myslałam już potem ,ze od razu zrobię wiosenny , ale u mnie powrót zimy..brrrrrrrr
w Oborze też mogą być ogrody 17:30, 11 lut 2014

Do góry
A ja dostałam spóźniony prezent urodzinowy od brata tak na dobry początek na przyszłe bukszpanowe obwódki

Prawie jak wianek

A eMek zmontował piaskownicę z dziadkiem, fotorelacja później bo nie mogę znaleźć aparatu
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:56, 09 lut 2014

Do góry
Twój ogród był jednym z pierwszych, które znalazłam na forum i jednym z najładniejszych. Zawsze marzyłam o ogrodzie właśnie w takim stylu. Podziwiam Was za ogrom ciężkiej wieloletniej pracy. Efekt jest super.

I dziękuję za instrukcję jak zrobić wianek. Aż 3 takie przed świętami zrobiłam .
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:25, 04 lut 2014

Do góry
Bea napisał(a)
Wianek z czapeczką super.
Przy innej temperaturze można jeszcze zawiesić rękawiczki, ale wersja karnawałowa wydaje się
lepsza.

Jeszcze zobaczę czy coś do niego dodam Chyba rozglądnę się za ciemiernikami - strasznie mnie kusi, żeby postawić choć jedną donicę przed wejściem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:31, 04 lut 2014

Do góry
Wianek z czapeczką super.
Przy innej temperaturze można jeszcze zawiesić rękawiczki, ale wersja karnawałowa wydaje się
lepsza.

Ogród w skali mikro :) 19:32, 01 lut 2014

Do góry
Bea napisał(a)

Takie plany...............

To chyba wizyta na giełdzie będzie, chyba, że już zakupy zrobione.
Najbardziej zaskakujący różowy wianek.

Ja już dziś się zastanawiałam czy nie jechać ... Ale jestem taka niepozbierana po tym wyjeżdzie ,że nie byłam w stanie się dobrowolnie pozbierać o takiej dzikiej porze

Tak więc wyjazd chyba będzie konieczny ... Tylko niech temperatury bedą bardziej dla ludzi

A ja uwielbiam różowy .. Różowy - majtkowy .. Ten jest najlepszy
Ogród w skali mikro :) 17:08, 01 lut 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Noo zrobię pod kolor dachów ... Czyli jeden zielony ,a drugi we fiolecie ...

Ale wcześniej jeszcze wianek walentynkowy .... Taki różowy

Takie plany...............

To chyba wizyta na giełdzie będzie, chyba, że już zakupy zrobione.
Najbardziej zaskakujący różowy wianek.

Ogród w skali mikro :) 16:15, 01 lut 2014

Do góry
Bea napisał(a)
Ja też, szczególnie kolorów tych wianków bo zapowiada się bardzo ciekawie.

Noo zrobię pod kolor dachów ... Czyli jeden zielony ,a drugi we fiolecie ...

Ale wcześniej jeszcze wianek walentynkowy .... Taki różowy
Ogród w skali mikro :) 22:36, 31 sty 2014

Do góry
Bea napisał(a)
To co wydmuszki zamawiać?

Wianek wiosenny muszę zrobić, aby wiosnę przywołać jeszcze przed wielkanocnymi świętami.

Własnie sie zastanawiałam ,czy już będą jakieś elementy dekoracyjne świąteczne w sprzedaży.. Nawet byłam w Empiku, ale tam jeszcze Boże narodzenie ....

W minione święta wianek świąteczny wywiesiłam chyba pierwsza , nawet mama mi mówiła ,że chyyyyba ciut za wcześnie ... Ale też tak tęskniłam za świąteczną atmosferą ,że miałam nadzieję ,że ten wianek chociaż mi to troszkę przyspieszy , przywoła właśnie

Ogród w skali mikro :) 22:21, 31 sty 2014

Do góry
To co wydmuszki zamawiać?

Wianek wiosenny muszę zrobić, aby wiosnę przywołać jeszcze przed wielkanocnymi świętami.

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 15:55, 31 sty 2014

Do góry
eliza3 napisał(a)

Ale śliczną wiosnę masz, ja też muszę pomyśleć o wiośnie w domu i zdjąć ten wianek z bombeczkami z kominka

A u nas też jeszcze choinka może w ten weekend się uda rozebrać. chociaż strasznie tego nie lubię

miłego weekendu!
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 15:36, 31 sty 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
Trochę wiosny

..

Ale śliczną wiosnę masz, ja też muszę pomyśleć o wiośnie w domu i zdjąć ten wianek z bombeczkami z kominka
Ogród Magdalenka 16:42, 26 sty 2014

Do góry
Zostawiam ku pamięci, wianek na furtce .
W moim magicznym ogrodzie wszystko... 14:19, 16 sty 2014

Do góry
Nowy Rok dobrze się u nas zadomowił, mamy połowę stycznia i zima wreszcie otuliła ogród biała pierzynką.
W końcu muszę narobić zaległości w zdjęciach w klimatach świątecznych.

Tegoroczne drzewko:

Dekoracja świąteczna:

Żłóbek zrobiony ręcznie przez jedną z Sióstr od Aniołów, o których pisałam wcześniej:

Wianek adwentowy zakupiony na targach wyrobów swiatecznych wykonanych podczas terapii zajęciowej przez osoby niepełnosprawne:

Moja działka. 11:55, 04 sty 2014

Do góry
A u mnie zakwitła forsycja w wazonie przyniosłam przed świętami do domu
Miałam zrobić wianek a potem stroik ,ale jakoś mi to nie wychodziło i wstawiłam gałązki do wody
Poszłam na łatwizne.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:20, 03 sty 2014

Do góry
Jagódko jestem pod wrażeniem, że przeczytałaś wszystko Choć ja robię podobnie, jak chcę kogoś dobrze poznać to też czytam całą historię. Czasami jest to dzień,dwa...
Ogród to jedna z niewielu rzeczy,która daje mi radość w miejscu gdzie teraz mieszkam. Ciężko powrócić do domu gdzie człowiek urodził się, spędził dzieciństwo, ma wspomnienia. Wspomnienia wspaniałego, szczęśliwego życia, ale te wspomnienia mimo upływu lat nadal bolą Uciekłam od tego na 10 lat.Niestety nie było innej możliwości jak powrót.
Ogród był zawsze miłością mamy, nie było w nim bukszpanów, traw, geometrycznych ram, były sielskie klimaty i ogród kwitnący przez cały rok. A najważniejsze,że w tym ogrodzie była ONA. Kochała kwiaty, przyrodę, uczyła mnie rozpoznawania drzew. Od niej wiedziałam co to stroik adwentowy i wianek bożonarodzeniowy. Pamiętam jak wszyscy się śmiali z tych wianków... A dzisiaj prawie u każdego wiszą.

Bardzo Ci dziękuję Jagódko za odwiedziny u mnie, poczułam jakbyśmy się znały kilka dobrych lat.
Ściskam ciepło
Ogród pod trzema dębami 22:55, 02 sty 2014

Do góry
Pisałam o inspiracjach z Ogroowiska
Oto moje ozdoby świąteczne wszystkie inspirowane .

Wianek adwentowy

Podkład samodzielnie wykonany z gałązek brzozy.

Ten sam podkład ale z gałazkami z jodły na Wigilję.

Wianek, który wisi nad kominkiem ale zdjęcia wychodziły marnie.

Przed wejściem

Wianki robiłam pierwszy raz ale nie ostatni .
Ogród w budowie - nieustającej 20:11, 02 sty 2014

Do góry
Piękne lodowe ozdoby! Można dodać na stolik śnieg w sprayu, będzie bardziej zimowo. Widziałam gdzieś jeszcze w necie lodowy wianek z czerwonymi owocami - koralami pozdrawiam w Nowym Roku.
Kubusiowo II 23:18, 01 sty 2014

Do góry
Gosiu pozdrowionka w nowym roku Masz talent kobieto. Prezenty pięknie zapakowane, reniferkowe piwa bardzo urocze, wianek cudo, a balkon zapiera dech w piersiach no i ten kociak sylwestrowy...
A i szafka..., też muszę przerobić w podobny sposób komodę i szafę, i tylko ciągle się zastanawiam jak to logistycznie rozwiązać w moim malutkim wynajmowanym mieszkanku
Pokażę nasz ogród 15:08, 31 gru 2013

Do góry
asica śliczne wianki i dekoracje świąteczne najbardziej podoba mi się biały wianek.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies