Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 14:57, 04 lut 2014

popcarol napisał(a)
Syla, nie mogę się doczekać Twojego warzywnika. Na pewno będzie cudny i wypasiony, jak reszta

pozdrawiam!

hehehehe .... będzie dobrze jak urośnie sałata cała reszta będzie wielkim eksperymentem bo się nie znam
Madzenka 18:39, 04 lut 2014

Syla ja od samego czytania się męczę
Syla 18:54, 04 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
Syla ja od samego czytania się męczę

u Ciebie zadeklarowałam ćwiczebnie na sam początek kije żeby się potem nie męczyć
gierczusia 20:12, 04 lut 2014

Jak ja już dawno u Ciebie nie byłam.....ale czemu ?? To sama nie wiem

Jedziesz się wygrzać Szczęsciaro .... Ja już wróciłam po ciepełku do naszych zimnych realiów ....

Buziaki
gierczusia 20:15, 04 lut 2014

Warzywńik , elewacja....... I ktoś tu mówi ,ale zarzuca sobie lenistwo ??... Nooo nie... Napewno nie

To nie ten adres

Buziaki
Alisonek 21:36, 04 lut 2014

Syla napisał(a)

ja się zabieram za elewację w tym jeszcze roku .... właśnie szukam wykonawcy drzwi wejściowych ze świetlikiem , takiego potrzebuję a dlaczego ? pokażę jak wykonam będzie się jeszcze na froncie domu przewijał motyw kamiennej elewacji takiej jak na altanie ..... położony w liniach prostych na części frontu domu, nie na całości ....Najbardziej się obawiam przekładania kostki , ale to konieczność . Więc czekam z utęsknieniem na wiosnę . Teraz się regeneruję psychicznie bo do wykonawców cierpliwość to rzecz konieczna !

Działasz jak cyborg tylko podziwiać Twój zapał do pracy, i niczego się nie boisz
Pozdrawiam
Nikita 16:24, 08 lut 2014

Byłam w okolicy, więc wpadłam na chwilkę...u nas wiosna +8 stopni, słonko świeci, śniegu zero....

Syla co ja się naszukałam tego "Franki Boy'a" (jak M zobaczy rachunek telefoniczny to z krzesła spadnie - wykonałam chyba 40 telefonów) w większości szkółek nie ma; w kilku może będzie - mam pytać w marcu; pod Sieradzem facet miał w tamtym roku 4 szt - obiecał mi, że dla mnie ściągnie; pod Rzeszowem gościu powiedział, że może zaszczepić na pniu specjalnie dla mnie, ale wtedy do odebrania byłyby dopiero w 2015 roku - nie wytrzymam..za długo; w końcu pod Zieloną Górą znalazłam są po 120zł..w poniedziałek tam będę to wjadę zobaczyć...jak myślisz... cena dobra?

Pozdrawiam wekendowo
Alisonek 23:15, 08 lut 2014

Sama jestem ciekawa co się uda Nikicie załatwić może też się skuszę na Frankiego
AniaDS 00:31, 09 lut 2014

Pozdrawiam
Robaczek 22:48, 12 lut 2014

Cześć Sylwia!
Ciekawa jestem czy u Ciebie w ogrodzie też widać wiosenne poruszenie?
O planach na warzywnik czytałam i kibicuję realizacji!
Pewnie szykujesz pierwsze dekoracje na przyjęcie wiosny? U mnie już wisi wianek z jaskrami
Pozdrawiam serdecznie!