Hmm - no przydał by mi się sołtys to wtedy by się ogarnęło - chociaż czy ja wiem? dobra herbatka i ciasteczko i paplanie ogrodniczki mus zastąpić ogarnianie
kurcze ale mnie wystraszyłaś jak zobaczyłam prognozę to pognałam i ciut powsadzałam a tulipany leżą
a dziś patrzę i śnieg odwołany za tydzień i temp 2 - 3 stopnie no ale chyba trzeba już powsadzać wszystko i tulipany też
tak więc ze strachu po Twoim poście eukomisy poszły sobie na odpoczynek do garażu
OOO, dzieki wielkie, to chyba dla mnie....sporo urosły, moje niedawno sadzone, wiec jeszcze nic nie urosłymysle, ze bedą fajnie wyglądały, tylko ja chyba je za gest posadziłam. nO zobaczymy.Piekna jesien u Ciebie.
cd hortensji pnącej ale już z tego roku z czerwca mam zdjęcia spłaszczone bo bardziej interesowały mnie kwiaty i lilie w donicy obok jako dodatek i eksperyment- mocno rośnie na boki
ach ten zapach
a jesli chodzi o cynie to się wie muszę się postarać kwitnie nadal i muszę ją dokumentować
No chyba się popłaczę ze złości! Gdzie te graby nabyłaś??? Pewnie już pisalaś...ale ja w dalszym ciągu jestem do tyłu...
Za ile?
Dleczego u mnie takich nie ma...