Jedyne, czego jeszcze tu brakuje to żeby drzewa były większe - proporcje zieleni i trawnika będą wtedy idealne, no i żeby trawy bardziej powiewały
Szybko rosną to masz z głowy już za rok.
A tak to cudnie jest, a powaliły mnie żółte kulki z towarzystwem
Niesamowity ogród. Cudooo. jeden z moich ulubionych na Ogrodowisku.
Posadź ich co najmniej cztery w kwadracie. a nawet więcej, super ciemny grysik do nich, będzie ładnie kontrastował
Tutaj jak nie tuja, sadziłam cisy po 3 kulki na jednym pniu, ale teraz nie ma w sprzedaży a sobie chciałam gdzieś wkomponować. Świetne są i jakie docięte, kto docinał?
Jest żółta ewidentnie! Czyli mieli złe oznaczenie!! I jeszcze do tego kierownik szkółki powiedział mi ze na stanowisko słoneczne jest polecana! Wsciec sie mozna po prostu!!! Już je posadzilam przyszłam właśnie odpocząć, otwieram Ogrodowisko i taka wiadomosc od Ciebie Danusiu!!! Będę je musiała przesadzić! A jakaś podobna na słoneczne stanowisko sie nadaje? Ta strasznie mi sie podoba!! Z drugiej strony szczęście ze nie kupiłam 8 bo tyle tak na prawde mi potrzebne! Ale kasy było mi szkoda ...
Hakone jeśli żółta to powinno być "All Gold" a jeśli paskowana to "Aureola" - tak mi się wydaje.
One są raczej do cienia i półcienia. To ich zaleta, bo mało traw może rosnąć w cieniu. Słońce może im przypalać liście.