Robi wrażenie.
Teraz jakbym zakładała ogród to w pierwszej kolejności przemyślałabym sprawę kompostownika, gdzie go ulokować. By nikomu nie wadził...
Ale zaczęłam bez pomocy niczyjej i bez forum.. i wyszło jak wyszło... teraz szkoda nasadzeń, by demolować wszytko.. i mam taki nieporęczny pypeć
Boąenko, przyszłam tu z wątku Joli z " Prawie Ogrodu".....to zdjęcie jest po prostu cudne....nostalgiczne a jednak energetyczne
Pozdrawiam, będę zaglądać, by podziwiać Twoje fotki
Gosiu moje ulubione zdjęcia! Takie konkursowe Przepięknie
Możesz mi powiedzieć co to za trawka, pierwsza z lewej, za kulą bukszpanową?
Nadrabiam zaległości, obejrzałam pismo obrazkowe. Uwielbiam porównania było i jest. Natchnęłaś mnie pozytywną energią do działania. Robię u siebie dokumentacje, może za jakiś czas też będę mogła pokazać porównanie.
Dziękuję za pozytywną energię
Gosiu, jakie cudne te "pierdołki"! Bardzo wydoroślał Twój ogród i to w jeden sezon. Też jestem miłośniczką traw - z roku na rok coraz większą
A jakie masz doświadczenia z jarzmianką? poza tym, że same dobre Tzn. kiedy sadziłaś, jak długo kwitnie (od kiedy, bo że aż do teraz to pięknie widać ), czy ma jakieś szczególne wymagania? Dopytuję, bo bardzo mi się podoba, a czasem doświadczenie własne mija się z informacjami z neta. Pamiętasz kiedy wiosną ruszają rozplenice?
Boszszsze, jakie widoki!!! Jesieni u Ciebie jak na lekarstwo.
Jak chcesz zobaczyć "uroki" prawdziwej jesieni, musisz przyjechać do mnie - dąb zaczyna gubić liście
Widać, że foty z soboty.... była piękna słoneczna pogoda, a ja leżałam jak kłoda na lekach, ale zagrożenie minęło, w niedzielę sobie też polatałam z aparatem tylko we mgłach
Nie ważne czy w słońcu, czy inny mniej ładny dzień, ogród w twoim obiektywie jest zawsze piękny, a na żywo jeszcze piękniejszy
Nie narzekaj - ładne są te wiśnie. Jeśli kupowałaś u BK - za rok będą miały już ładnie zagęszczone korony (widziałam ten efekt na własne oczy u koleżanki w ogrodzie) Wbrew pozorom to pień jest ważniejszy - prosty, bez uszkodzeń, zrakowaceń, a gęstość korony wg mnie na drugim miejscu.
Żwirek bardzo ładny - kolor gra z domem. Na takim tle ładnie prezentują się rośliny
Ooooj to dobrze bardzo, że żyjesz, ale nie szalej jeszcze co
U mnie w tej chwili całkiem niezłe słońce, ale mam kilka fotek jak było rano... załamka brrr zimą zapachniało fee