Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

agata19762 22:40, 22 lis 2014

Luki napisał(a)
Agato ja sam jestem ciekaw jak mi to wyjdzie

Mileno za tydzień to będą inne i choinki zapewne będą gotowe
No to pokaże

Ja to na ozdoby świąteczne cieszę sie jak małe dziecko i czym bardziej kokoszkowo i błyszcząco tym lepiej

Mega kokoszkowo i błyszcząco... mój ulubiony

Zapomniałem o zawieszkach...

jeśli o mnie chodzi...to te najbardziej w moim stylu
piękne !!!
nicol21 23:16, 22 lis 2014

Rewelacyjne choinki brzozowe! §wietna instrukcja! Dzięki
Choć przyznam że wcześnie zaczynasz
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mathildis 23:54, 22 lis 2014

Przyszłam podziwiać wianki, a przy okazji załapałam się też na instruktaż wykonania choinki. Świetnie Ci to wszystko wyszło.
W Limbie tez zrobiłam zakupy, ale wirtualnie.
Milka 08:21, 23 lis 2014

Kokoszkowy mnie zachwyca
MARIA 09:21, 23 lis 2014

Witaj Łukaszu
widzę że u Ciebie już tematyka świąteczna
Ja przychodzę po poradę oczywiście w sprawie żurawek , bo jak widziałam jesteś tu najlepszym specjalistą
Wiem też ,że w Twoim wątku gdzieś jest odpowiedź na moje pytanie , ale mój internet chodzi bardzo powoli i jakoś nie mogę się tego doszukać.
A mianowicie ;
jakie odmiany żurawek można sadzić od strony południowej w pełnym słońcu ?
pozdrawiam
Donia72 12:00, 23 lis 2014

Jejku, Łukasz, ale piękne wianeczki A taką choinkę wiklinową też mam, dostałam od siostryMogę pokazać fotki
Luki 17:08, 23 lis 2014

Mileno ja lubię jak dekoracje się mocno świecą i są efektowne. Minimalizm, który uwielbiam w dekoracjach świątecznych jak dla mnie nie mam miejsca... wiadomo nie można przesadzić by nie było kiczowato
Nie widziałem jeszcze u nikogo w tym roku gotowych dekoracji. Kilka osób pisało, że już się przygotowuje, ale jeszcze nic nie pokazało
Namieszałem.. chodziło mi o wstążki do zawieszenia wianków

Violu mnie również

Agato widzę, że nie tylko ja gustuje w tej kolorystyce

Ewelino pisałem już, że sytuacja grudniowa mnie do tego zmusza, a jak obiecałem to trzeba zrobić

Aniu bardzo dziękuje. Limba to fajne miejsce do odwiedzenia i ewentualnie kupienia dekorowanych ręcznie bombek. Resztę cen mają jednak po porównaniu troszkę wygórowanych, ale mimo wszystko warto odwiedzić to miejsce

Irenko zwolenników tej kolorystyki przybywa

Mario witam Nie ma sensu szukać z chęcią odpowiem. Gdybyś tylko mogła zawęzić wybór o kolorystykę bo takich żurawek jest sporo. Oczywiście co powtarzam za każdym razem. Żurawki rosną ładnie na słońcu o ile w momentach największych upałów i palącego słońca mają wilgotne podłoże, przesuszania w takiej sytuacji nie lubią

Doniu dziękuje bardzo. Z chęcią zobaczę taką z wikliny, bo moja z brzozy
Iwk4 17:55, 23 lis 2014

Łuki, umieściłam tu wianki, które w zeszłym roku robił mój braciszek. Jeden dostałam ja Są na bogato, bo to region Niemiec, a tam tak lubią, ale jest na czym oko zawiesić
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2529-dekoracje-na-boze-narodzenie-2012?page=49#post_9
Luki 18:25, 23 lis 2014

Iwonko już zobaczyłem, bardzo mi się podobają, ale ten pomysł z wiankami w oknach będę kopiował, chce zobaczyć reakcje domowników jak zobaczą 4 wianki w oknach
Iwk4 18:28, 23 lis 2014

Muszą być jednakowe na szerokiej wstążce