ułożyłem kamienie, dosadziłem 2 krzaki bergenii, 2 krzaczki jałowca i kilka czyśćców wełnistych oto efekt
obok czyśćców w wolnym miejscu chcę na wiosnę posadzić hortensje, a pomiędzy kamieniami chcę nasypać trochę ziemi i też pomyślę nad wsadzeniem czegoś.
W sumie to myślałem, żeby wsadzić tam krzak bukszpanu, tylko że się boję, że się nie przyjmie, bo jest już dosyć duży i stary, ale jeszcze mam czas do namysłu
Po wykopaniu kamyczka zabrałem się za sadzenie cebulek. Zrobiłem sobie koszyczki na cebulki do wkopywania, pomysł oczywiście podpatrzony na ogrodowisku
Kochane, bardzo dziękuję Wam za odwiedziny i tak miłe wpisy
Specjalnie dla Was dzisiejsza fotka - Cnautia macedonica (jak widać, kwitnie nadal)
tu w kompozycji z rozplenicą i (kwtnącym!) Morning Light oraz miłorzębem Mariken
Widziałam całą stronę www. Psy tej rasy zawsze mi imponowały swoją urodą. Pisze o urodzie bo na temat tej rasy bardzo mało wiem. Kto wie może kiedyś...
Niepodważalne jest to że są piękne.
Ochhhh .. Jak ja uwielbiam taki terroryzm .. Czeeekajjjjj juz leca tylko na inny sprzęt się przerzucę.
Hosty już powolutku robią sie żółciutkie.....
Skimmia zawsze mnie urzeka tymi swoimi dziwnymi kffiatuchami.. Wnet będą różowo- bordowe
Limka na patyku do tej pory wygląda pięknie
Noo i kolejny piękniś .. Nachyłek dostałam go od Pani z bylinowego w gratisie ze stwierdzeniem : nie wiem czy jeszcze coś z niego będzie ....a on mnie cieszy już ze dwa miesiące i jak widać nie zamierza skończyć kwitnienia .. Mam nadzieję ,że się wysieje na kolejny rok bo ta eteryczność łodyg i listeczków jest powalająca
Buziole dla Wszytskich zaglądających z jesiennego mikro ogrodu