Agania
20:16, 26 lis 2014

Marzeko
Nie wiem jaki kierunek studiów ukończyłaś wzbudziłaś moją ciekawość
.... ale jak jesteś projektantem krajobrazu, to nie dziwię ci się, że masz taką przestrzeń ogrodową, a ponad wszystko kochasz bluszcze, bo otaczają twój dom i masz najsłynniejszy słup na ogrodowisku
Ja uwielbiam bluszcze, ale mój ogród jest stosunkowo młody i wokół niego pola i łąki, jest jeszcze położony na południowym stoku, gdzie słońce operuje dość mocno, więc wrzosy, to rośliny, które mi rosną i tworzą piękno w ogrodzie, a o bluszczach jak na razie mogę sobie tylko pomarzyć, bo cienia i półcienia brakuje
Chyba tylko pod tą wierzbą
Nie wiem jaki kierunek studiów ukończyłaś wzbudziłaś moją ciekawość

Ja uwielbiam bluszcze, ale mój ogród jest stosunkowo młody i wokół niego pola i łąki, jest jeszcze położony na południowym stoku, gdzie słońce operuje dość mocno, więc wrzosy, to rośliny, które mi rosną i tworzą piękno w ogrodzie, a o bluszczach jak na razie mogę sobie tylko pomarzyć, bo cienia i półcienia brakuje

Chyba tylko pod tą wierzbą