Ziemia z lasu? Ale u mnie w lesie ziemia sucha i piaszczysta. A Rh potrzebują materii organicznej. Musisz zakupić odpowiednie podłoże, z lasu to raczej trzeba by było ściólkę grabić, kompostować latami i to byłoby pewnie dobre dopiero.
Smarta chyba mógłbym mieć dawno - chyba już w wieku 16 lat, ale dla mnie - nie obrażając posiadaczy tegoż pojazdu - to nie auto tylko coś autopodobne, bo bym się do tego chyba nie zmieścił Po za tym gdzie ogrodnik ma wozić w tym rośliny jak ledwie dwie osoby do niego wejdą? Ale są gusta i guściki, lecz o nich się nie dyskutuje
A nie można uczyć się na Smarcie...ja takim jeżdżę, wszędzie można zaparkować, nie gaśnie na skrzyżowaniu, i biegów nie muszę redukować, automat. Do tego mało pali. Na dłuższe trasy za sztywny. Yaris fajny.
Pewnie masz na CD testy do ćwiczeń.
Prawko zrobiłam dawno, przeleżało 40 lat, w dużym mieście nie było mi potrzebne. Na stare lata zamieszkałam na wsi, a tu bez auta się nie da.
W Ciebie wierzę.
Te 470 m to kawał ziemi, ja mam niewiele więcej, a jak widać ogród dało się stworzyć i zakątki do posiedzenie i nawet do poleżenia i trzy elementy wodne. To miła niespodzianka taka działeczka dodatkowo.