Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:40, 08 sie 2012

weronika77 napisał(a)

Sebku, całe Ogrodowisko będzie trzymało kciuki

A nie można uczyć się na Smarcie...ja takim jeżdżę, wszędzie można zaparkować, nie gaśnie na skrzyżowaniu, i biegów nie muszę redukować, automat. Do tego mało pali. Na dłuższe trasy za sztywny. Yaris fajny.
Pewnie masz na CD testy do ćwiczeń.
Prawko zrobiłam dawno, przeleżało 40 lat, w dużym mieście nie było mi potrzebne. Na stare lata zamieszkałam na wsi, a tu bez auta się nie da.
W Ciebie wierzę.

Smarta chyba mógłbym mieć dawno - chyba już w wieku 16 lat, ale dla mnie - nie obrażając posiadaczy tegoż pojazdu - to nie auto tylko coś autopodobne, bo bym się do tego chyba nie zmieścił Po za tym gdzie ogrodnik ma wozić w tym rośliny jak ledwie dwie osoby do niego wejdą? Ale są gusta i guściki, lecz o nich się nie dyskutuje
Kindzia 07:49, 09 sie 2012

weronika77 napisał(a)

Sebku, całe Ogrodowisko będzie trzymało kciuki

A nie można uczyć się na Smarcie...ja takim jeżdżę, wszędzie można zaparkować, nie gaśnie na skrzyżowaniu, i biegów nie muszę redukować, automat. Do tego mało pali. Na dłuższe trasy za sztywny. Yaris fajny.
Pewnie masz na CD testy do ćwiczeń.
Prawko zrobiłam dawno, przeleżało 40 lat, w dużym mieście nie było mi potrzebne. Na stare lata zamieszkałam na wsi, a tu bez auta się nie da.
W Ciebie wierzę.

Ooo! To może ja też zacznę jeszcze ponownie jeździć? Prawko mam od 17 lat, zdałam za pierwszym razem i nie jeżdżę już dawno. Na stałe mieszkam w dużym mieście, wszyscy z domu jeżdżą i chętnie mnie wożą tam gdzie potrzeba, ale może jak przeprowadzę się na wieś?
Moja Siostra zdała za 6-tym !!!!! razem i był to szok. Zawsze we wszystkim była prymuską, a z tym nie mogła sobie długo poradzić. I co? Ona jeździ, ja nie
Czyli wynik egzaminu o niczym nie świadczy Sebuś! To tak na wszelki wypadek
anieszka 08:49, 09 sie 2012

Mam do ciebie pytanie, czy po podziale żurawek nawoziłeś je?
Sebek 09:40, 09 sie 2012

anieszka napisał(a)
Mam do ciebie pytanie, czy po podziale żurawek nawoziłeś je?

Nie, wodą tylko podlewałem. Jednak teraz mógłby już to zrobić, bo po kilka listków puściły
Kindzia 12:44, 09 sie 2012

Przyszłam się tylko dzisiaj przywitać i zaprosić do siebie
bociek 20:01, 10 sie 2012

Hej Seba, jak tam pierwsza jazda???????????????? Ja mam mlodego kierowce juz z certyfikatem Zdal za pierwszym razem. No sorki, musialam sie pochwalic, bo mnie az nosi
Sebek 20:57, 10 sie 2012

bociek napisał(a)
Hej Seba, jak tam pierwsza jazda???????????????? Ja mam mlodego kierowce juz z certyfikatem Zdal za pierwszym razem. No sorki, musialam sie pochwalic, bo mnie az nosi

To pogratuluj mu ode mnie

Co do dzisiejszej jazdy:
Ja - jak widać żyję
Instruktor też
Auto całe
Krawężniki - niezaliczone
Przechodnie - również
Inne auta też nienaruszone
Ogólnie nie szło mi źle - ale czy dobrze to też nie wiem Do przodu umiem jechać - do tyłu prawie prosto - ogólnie mieściłem się w miejscu do parkowania - kilka razy tylko nie

Ale jak jechałem główną wadowicką ulicą - ta jazda, ten szum silnika, ten wiatr we włosach - na prawdę fajne uczucie
JulkAd 21:08, 10 sie 2012

Sebek napisał(a)

To pogratuluj mu ode mnie

Co do dzisiejszej jazdy:
Ja - jak widać żyję
Instruktor też
Auto całe
Krawężniki - niezaliczone
Przechodnie - również
Inne auta też nienaruszone
Ogólnie nie szło mi źle - ale czy dobrze to też nie wiem Do przodu umiem jechać - do tyłu prawie prosto - ogólnie mieściłem się w miejscu do parkowania - kilka razy tylko nie

Ale jak jechałem główną wadowicką ulicą - ta jazda, ten szum silnika, ten wiatr we włosach - na prawdę fajne uczucie

No...a tyle starchu bylo. Zobaczysz im więcej jazd zaliczysz tym lepiej będzie szło
anula_wn 21:10, 10 sie 2012

no no ! brawo
a jak Ci się podoba jazda, bo jedni jeżdżą , bo muszą, a inni , bo lubią
Sebek 21:11, 10 sie 2012

Ja ogólnie uwielbiam jeździć autem - jako pasażer - ale mam nadzieję, że jako kierowca też będę lubić