Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród Eli 16:54, 19 paź 2014

Do góry
po listkach winobluszczu wspomnienie

poziomki....i kwiatki , i owocki
Ogród Eli 16:50, 19 paź 2014

Do góry
Ogród Eli 16:49, 19 paź 2014

Do góry
Ogród Eli 16:46, 19 paź 2014

Do góry
jeden dzień wolny w tygodniu to dla mnie zdecydowanie za mało by wszystko ogarnąć, to takie moje usprawiedliwienie , że do Was prawie nie zaglądam a jak kuknę to na szybko
w zamian zostawiam parę dzisiejszych fotek....nic specjalnego ale jak na tą porę roku to i tak nie jest źle u mnie

coś jeszcze kwitnie

Eksperymentarium 16:45, 19 paź 2014

Do góry
Karabela napisał(a)
Milorzeby z okna kuchennego całkiem zielone

świetny taras i widok na niego Miłorzęby też niczego sobie a jak wysokie one są? chodzi mi o wysokość szczepienia.

a przed domem to masz prawdziwe słonko
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:09, 19 paź 2014

Do góry
dzis muminkowy dzień..... 9 miesięcy i 2 dni..... pierwsze kroki do ..... ogrodniczkowania... nie wytrzymałam..mus pokazać

Bonsai i niwaki 16:09, 19 paź 2014

Do góry
Dziekuje za odpowiedz. Możliwe ze jest to jałowiec Stricta. Nie sadziłam tego drzewka wiec sie za bardzo nie orientuje ale chciałam cos z nim zrobic wiec dlatego stad moje pytanie. Przesyłam zdjecie igieł.
Moja działka na Dębowym Lesie 16:06, 19 paź 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)

Piękna kompozycja z żurawek
u Ciebie jest już bogato,
hortensje uwielbiam host masz pokaźną kolekcję i róż też
Leonarda kup
Pozdrawiam.

Żurawek mam sporo.ale trzeba je przerobić,Przez zimę pomyśle jak
A hosty to piękne bezproblemowe roślinki
a nad Leonardem ciągle się jeszcze waham.nie wiem słusznie czy nie ?

A to róża carina

Na marcinkach tańce , hulanki,swawola

Ogród do kwadratu 16:05, 19 paź 2014

Do góry
Tesiu ... wystarczy??

Luki - nie bój się gracków... trzeba dać im przestrzeń, dać miejsce by mogły falować na wietrze... a wtedy potężny rozmiar będzie wręcz pożądany

Leonku... jeju muszę się u Ciebie pojawić, bo dawno mnie nie było. Tegoroczna jesień bosssssska jest. Obłędna, taka jaką kocham do szaleństwa, do kwadratu

Martuś-Martiko - fotki Karla dla Ciebie specjalnie . Za radą Magnolii kupiłam część sztuk trzcinnika. Z tego co urosło będę dzielić wiosną dalej. Pamiętaj by go przyciąć bardzo wczesną wiosną - on szybko rusza z wegetacją.

Marzenko - co do róż... udało mi się przesadzić te moje trzy Rosario w szpalerek, bo nie spodziewałam się aż takiej ich "rozpiętości" i rozbujania. Na różance burzyły mi cały układ ... robił się bajzelek. I oczywiście zamierzam dokupić różyczki do różanki właściwej, ale dumam czy to będą osławione Ascoty.... Pięknie porosły Eglantyny... podwoiły wielkość i wciąż kwitną . I kusi mnie jeszcze kilku przystojnych Williamów... ech przystojniak mnie oczarował

Sebciu - miśki oszalały... zaraz wrzucę ich fotki. Gracilimus pięknie kwitnie, trochę na czerwono-brudnoróżowy... perłowy do tego... ech ciężko kolor opisać. Nic się nie martw zakwitną gdy dobrze się zadomowią.

Magnolio - och dziękuję za miłe słowa ... ten mój Karl to wiesz dzięki komu

Bujam się na fotelu.... i pochłaniam widoczki ... chwilo trwaj...

a trawki szumią i kołyszą się....

... w tle Eglantyna z różanki

Kolor kwitnących gracków... brudnoróżowy o stalowym połysku... o taki...

Moja działka na Dębowym Lesie 15:36, 19 paź 2014

Do góry
zawitka napisał(a)
Witaj Aniu --dzięki że mnie odwiedziłaś Co do laurowiśmi to ja je choduję od roślinki 10 cmtrowej przywiezionej z Holandii .Pięknie kolorowo u Ciebie i ponowię pytanie co robisz że masz niski clematis a dużo kwiatów .Jakoś nie mam szczęścia do nich jak wymarzły mi jednej nocy wszystkie Pozdrawiam i zapraszam a do Ciebie będę zaglądać

Witam cię w moich progach !!
Piilu rodnie sobie sam,jest bezproblemowy,Raz na wiosnę dam trochę nawozu pod wszystkie clemki i tyle.Nic więcej nie robię.To bardzo dobra odmiana
U mnie jakoś dzięki Bogu,żaden nie wymarzł.

Dynie zebrane !!!- największa pani pojechała taczka do sąsiada,miał ok 38 kg!!!
To wyhodowane moje z nasionek.W tym roku pięknie obrodziłyW tamtym miałam 5.A tym to już nie wiem, bo już wcześniej zrywałam, jedliśmy, rozdawałam sąsiadom , znajomym i jeszcze tyle zostało

Kosolkowa Pasja 15:28, 19 paź 2014

Do góry
Poziomki kwitną i owocują (!)

I jesień domowo:
Kosolkowa Pasja 15:26, 19 paź 2014

Do góry
Apricot nectar climber

Kosolkowa Pasja 15:24, 19 paź 2014

Do góry
Kosolkowa Pasja 15:21, 19 paź 2014

Do góry
Przechowalnik - moje ukorzenione buksiki i rozchodnik matrona od Ewy z Pszczelarni

I takie różne:

Kosolkowa Pasja 15:17, 19 paź 2014

Do góry
Pchają się na świat sadzone miesiąc temu liliowce i szafirki. To podobno normalne?

Doświadczenia brak:( 15:16, 19 paź 2014

Do góry
Jesienny wieniec

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies